مواد لازم:
برنج یک کیلوگرم
فیلهمرغ نیم کیلوگرم
لوبیا چشمبلبلی پخته شده دو لیوان
شوید تازه دو لیوان
پیاز سرخ شده یک عدد
زعفران یک قاشق چایخوری
ادویه، نمک و فلفل به میزان لازمطرز تهیه:
ابتدا برنج را خیس و آبکش کرده و کنار بگذارید. سپس یک عدد پیاز سرخ شده را با فیلهمرغ تکهتکه شده تفت دهید و زعفران را به آن اضافه کنید و با ادویهها و یک استکان آب بگذارید تا جایی بپزد که آب آن بخار شود بعد شوید خرد شده را به آن اضافه کنید و لوبیای چشمبلبلی پخته شده را هم به آن بیفزائید و لابهلای برنج آبکش شده ریخته و دم کنید پس از ۴۵ دقیقه این غذا آماده است.نکته: با گوشت چرخکرده قلقلی یا تکههای گوشت شترمرغ نیز میتوان این پلو را تهیه کرد. در ضمن به جای شوید تازه میتوان از یک لیوان شوید خشک استفاده کرد
پلو شوشتری

- آذر 7, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 114 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, فیله مرغ ، لوبیا چشم بلبلی ، شوشتری
اشتراک گذاری این صفحه در :

لقمه حلال در تربیت فرزندان
۱۴۰۴/۰۱/۲۴
مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
من ((نيكل )) هستم !
۱۳۹۳/۰۸/۱۱
پسر 9ساله ام را زياد کتک زده ام. آيا براي از بين بردن آثار منفي اين رفتار، راهي هست؟
۱۳۹۲/۱۲/۰۱
سنت خداوند در سلب نعمت از گنهکاران
۱۳۹۲/۰۵/۰۷