بسیاری از مردم ویتامین A را پیام آور بینایی بهتر میدانند. توجه کنید که سلامت پوست ما نیز مستقیماً به میزان ویتامین A غذای ما مرتبط است. ویتامین A برای خنثی کردن عناصر مضر پوست نقش آنتیاکسیدان را بازی کرده و از تشکیل چین و چروک در آن جلوگیری میکند. بهعلاوه پیشرفت آن را به تأخیر میاندازد و پوست ما را جوان نگاه میدارد. دو سوم ویتامین A مصرفی ما از بتاکاروتن تأمین میشود که تولیدکننده رنگ زرد و نارنجی در میوهها و سبزیهاست. بدن ما بتاکاروتن را به ویتامین A که برای سلامت پوست الزامی است تبدیل میکند و به مصرف میرساند. سیب زمینی، هویج و زردآلو منبع غنی بتاکاروتن است.
ویتامین A نوسازی پوست را افزایش میدهد و از تشکیل چین و چروک در آن جلوگیری میکند.
ویتامین A محلول در چربی بوده و بهراحتی در بافت بدن ما ذخیره میشود، در حالی که قابلیت ذخیره شدن در هیچ گیاهی را ندارد. مصرف آن بیش از میزان مجاز روزانه تأثیر سمی دارد، بنابراین عاقلانه نیست که قرص ویتامین A را به غذای خود بیفزایید. به مزه دلپذیر میوهها و سبزیجاتی که حاوی مقدار زیاد بتاکاروتن هستند و مصرف آنها خطری برای سلامتی پوست ندارد بسنده کنید.
۱۰ راه ساده برای افزودن بتاکاروتن به سبد غذایی شما وجود دارد:
۱- هویج رنده شده به سس ماکارونی یا لازانیای خود بیفزایید. در مزه غذا تأثیر چندانی ندارد، اما کاروتن آن پوست شما را تغذیه میکند.
۲- برگ تازه اسفناج را به سبزیجات سالاد خود بیفزایید. اسفناج نسبت به سایر سبزیجات گروه خود بتاکاروتن بیشتری دارد.
۳- روزانه یک ماده لبنی با طعم میوه مصرف کنید، مثل ماست و میوه تازه. زردآلو، هلو و انبه را به آن بیفزایید تا میزان کاروتن غذای شما افزایش چشمگیری داشته باشد.
۴- برشهای کوچکی از هندوانه را همراه با نعناع به نوشیدنی خود بیفزایید. تأثیر بسیار مطلوبی بر پوست شما خواهد گذاشت.
منابع غنی از ویتامین A عبارتاند از: جگر، شیر، زرده تخم مرغ، پنیر چدار، ماهی، سیب زمینی شیرین، هویج، کدو حلوایی، طالبی، زرد آلو، هلو، کلم بروکلی، گریپفروت، اسفناج و سایر سبزیجات سبز تیره و برگی شکل.
۵- همیشه برگ کلم تازه داشته باشید و بهعنوان پیش غذا آن را میل کنید.
۶- به شام خود میوه بیفزایید. کمپوت هلو و زردآلو یا هلو و زردآلو تازه را در دسترس نگه دارید تا به سالاد میوه شبانه خود بیفزایید.
۷- میوههای گرمسیری را انتخاب کنید. اگر از میوههای عادی خسته شدهاید به میوههای مناطق حاره مانند انبه روی آورید.
۸- گل کلم یا اسفناج تازه را به ماکارونی یا سالاد گوجه فرنگی بیفزایید. موجب شادابی پوست شما خواهد شد.
۹- انبه را در سس تند جانشین گوجه فرنگی کنید که نه تنها گیرندههای چشایی شما به وجد در میآیند بلکه میزان زیادی کاروتن نیز به سبد غذایی شما افزوده شده است.
۱۰- آب میوههای غنی از کاروتن را بنوشید، مثل آب طالبی و آب هویج.
پوستی بدون چروک با ده ماده غذایی
- دی ۱۵, ۱۳۹۴
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 91 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, پوست, پوست بدون چروك, چروك پوست, دانستنيهاي خانم ها, دانستنی ها