پیتزای وارونه

پیتزای وارونه

مواد لازم برای ۸ نفر:

گوشت چرخ شده گوساله=نیم کیلوپیاز خرد شده=۱ پیمانهفلفل دلمه خرد شده=۱ پیمانهپپرونی درشت خرد شده=۱۰۰ گرمسس پیتزا=۴۵۰ میلی لیترکنسرو قارچ خرد شده آب گرفته=۱ قوطیپودر رازیانه=۲/۱ قاشق چایخوریپودر آویشن=۲/۱ قاشق چایخوریپودر نعناع=۲/۱ قاشق چایخوریتخم مرغ=۲ عددشیر=۱ پیمانهروغن مایع=۱ قاشق سوپخوریآرد=۱ پیمانهپنیر نازک ورقه شده مثل موتزارلا=۴۵۰ گرمپنیر پاراماسان رنده شده=۴/۱ پیمانه
طرز تهیه:
۱. گوشت، پیاز و فلفل را در یک قابلمه بزرگ ریخته، روی شعله با حرارت کم قرار میدهیم به طوریکه آب بیاندازد، سپس آنرا با حرارت متوسط در حدی میپزیم که گوشت و سبزیجات نرم شوند. سپس پپرونی، سس پیتزا، قارچ و پودر سبزیجات معطر را مخلوط کرده به مایه گوشت اضافه میکنیم. درب ظرف را کنار گذاشته، میگذاریم محتوی قابلمه به جوش بیاید، سپس حرارت را کم میکنیم و گاهی محتویات ظرف را به هم میزنیم.۲. در این بین برای روی پیتزا، در کاسه کوچکی تخم مرغها، شیر و روغن را مخلوط کرده و با همزن برقی به مدت ۱ دقیقه به هم میزنیم، آرد را اضافه کرده و به هم زدن ادامه میدهیم تا مایه یک نواختی حاصل شود.۳. یک ظرف مستطیل شکل پیرکس را در اندازه مناسب انتخاب کرده، کف و اطراف آنرا چرب میکنیم. مایه گوشت را داخل ظرف ریخته، ورقه های پنیر را روی آن میچینینم. مایه آرد و تخم مرغ را به طور یکنواخت روی آن میریزیم تا تمام مواد زیر خود را بپوشاند. پنیر رنده شده را روی آن میپاشیم.۴. ظرف را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر ۴۰۰ درجه فارنهایت (۲۰۴ درجه سانتیگراد) قرار میدهیم تا روی آن پف کرده و طلایی شود. بلافاصله پس از تهیه سرو میکنیم.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا