به گزارش سرویس «سلامت» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، زرده تخم مرغ نسبت به سفیده آن سه برابر کالری بیشتری دارد. هر عدد زرده تخممرغ حاوی پنج گرم چربی و ۲۱۰ گرم کلسترول خوراکی است. همچنین زرده تخم مرغ منبع غنی از ترکیباتی موسوم به «لوتئین» و «زائگزانتین» است. ترکیبهای موجود در زرده و سفیده تخم مرغ تقویتکننده بینایی هستند و خطر تحلیل نقطه ماکولار چشم ناشی از افزایش سن را که عامل اصلی نابینایی پس از ۵۰ سالگی است، کاهش میدهند.
یافتههای پزشکان تغذیه در دانشکده سلامت عمومی هاروارد نشان میدهد که ارتباط قابل توجهی بین مصرف تخم مرغ و بیماری قلبی وجود ندارد. در حقیقت مصرف مداوم تخم مرغ ممکن است به پیشگیری از لختههای خونی، سکته مغزی و قلبی کمک کند.
تخم مرغ همچنین منبع غنی از ترکیبی موسوم به «کولین» است که فعالیت مغز، سیستم عصبی و سیستم قلب – عروق را تنظیم میکند. همچنین این ماده خوراکی منبع طبیعی ویتامین D است.
همچنین مصرف تخم مرغ میتواند از سرطان سینه جلوگیری کند. نتایج یک مطالعه نشان میدهد زنانی که حداقل در هفته شش عدد تخم مرغ مصرف میکنند ۴۴ درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان سینه هستند.
به گزارش ایسنا به نقل از ایندینتایمز، تخم مرغ حاوی مقدار زیادی گوگرد و مجموعهای از ویتامینها و مواد معدنی است که برای سلامت پوست و مو مفید هستند.
چرا باید تخممرغ بخوریم؟

- اردیبهشت 15, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 133 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تخم مرغ, تغذیه, کاهش احتمال ابتلا به سرطان سینه, کولین
اشتراک گذاری این صفحه در :

مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
گياه شاه تره التهابات پوستي را درمان ميكند
۱۳۹۱/۰۹/۱۶
معجزه الهی در غدیر
۱۳۹۶/۰۴/۰۱
نقش شخصيت در اعتياد
۱۳۹۲/۰۱/۰۶