مصرف دسرهای آماده شیرین مثل ژلهها، پودینگها، کرمکارامل و… برای افراد مبتلا به دیابت ممنوع است…
البته مصرف یک قاشق در روز یا یک بار در هفته در مهمانی اشکالی ندارد ولی توصیه اکید بر این است که افراد مبتلا به دیابت نوع ۲ تا حد ممکن از خریداری و مصرف این نوع خوراکیها پرهیز کنند.
دلیل ممنوعیت، ذائقه شیرین این بیماران است که نه از مغز بلکه از سلولهای چربی دستور میگیرد. یعنی هر چه وزن ما افزایش یابد ذائقه شیرین هم بالاتر میرود و خود مصرف شیرینیها سبب افزایش وزن میشود که چرخه معکوسی را ایجاد خواهد کرد.
البته برخی از مبتلایان از دسرهای رژیمی استفاده میکنند که بدون قند هستند و در آنها به جای گلوکز از شیرینکنندههای مصنوعی استفاده شده است. حتی مصرف این نوع ژلهها هم به افراد مبتلا به دیابت توصیه نمیشود زیرا این دسرها همچنان ذائقه شیرین را تقویت میکنند و هر ماده غذاییای که تقویتکننده این ذائقه باشد، کنترل دیابت را به خطر میاندازد و باعث بروز مشکل در کم کردن وزن در دیابتیها میشود.
به عنوان جایگزین یک پیاله کوچک از پودینگ، فرنی یا شیربرنج بدون قند و عسل میانوعدهای مناسب برای مبتلایان به دیابت است.
چه دسری برای دیابتی ها مناسب است ؟

- تیر 21, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 151 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تغذیه, دسر, دیابت, ژله, کرم کارامل
اشتراک گذاری این صفحه در :

بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
قلبش را برای خود نگهدارید
۱۳۹۱/۱۱/۱۹
تنبیه مثبت؟! چطور و چگونه؟
۱۳۹۶/۰۵/۱۴
برنج سفيد و قهوه اي
۱۳۹۳/۰۹/۰۴