کتلت ماهی

کتلت ماهی

مواد لازم برای تهیه مایونز خردل :سس مایونز دوسوم لیوانآب ۱ قاشق سوپخوریپودرخردل ۲ قاشق مرباخوریپیازچه خردشده یک سوم لیوانمواد لازم برای تهیه کتلت :پیاز متوسط (ساطوری شده) ۱ عدد (حدود ۱۵۰ گرم)سیر رنده شده ۲ حبهماهی ۵۰۰ گرمخرده های وسط نان باگت ۱۰۵ گرم یا ۵/۱ لیوان معمولیتخم مرغ ۱ عددرنده پوست لیمو ۲-۱ قاشق سوپخوریآب لیمو یک قاشق سوپخوریروغن مایع مخصوص سرخ کردنی به اندازه لازمطرز تهیه :در یک ماهیتابه روغن را داغ کرده، پیاز و سیر را اضافه می کنیم . مرتب آن را هم می زنیم تا پیاز نرم شود. سپس مواد را از روی حرارت برداشته تا سرد شود. استخوان های ماهی را گرفته و در داخل غذاساز می ریزیم تا به طور کامل نرم شود.پیاز، سیر، ماهی ، خرده های نان ، تخم مرغ ، رنده پوست لیمو و آب لیمو را در یک کاسه بزرگ ریخته ، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم.مخلوط فوق را به ۸ قسمت تقسیم کرده و به صورت گرد درمی آوریم. در ماهیتابه دیگری روغن را داغ کرده و کتلت ها را سرخ می کنیم و پس از آماده شدن با سس مایونز خردل که تهیه کرده ایم، سرو می کنیم.برای تهیه مایونز خردل همه مواد آن را با هم مخلوط می کنیم.نکات :- از ماهی ای استفاده کنید که گوشت آن به راحتی از استخوان جدا شود.- برای تهیه این کتلت از وسط نان باگتی استفاده کنید که یک روز بیرون یخچال مانده است و با فشار دست بصورت پودر درآمده است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا