مواد لازم:بیسکویت کرم دار شکلاتی ۳۰ عددبستنی توت فرنگی ۲ لیوانبستنی شکلاتی ۲ لیوانخامه شیرین شده ۲ لیوانطرز تهیه:ابتدا درون قالب یک لایۀ پلاستیک پهن می کنیم و سپس بیسکویتها را تک تک روی دیواره قالب قرار می دهیم. با قیماندۀ بیسکویتها را خرد کرده و سپس نیمی از آنها را کف قالب می ریزیم و با پشت قاشق صاف می کنیم تا یک لایۀ بیسکویتی حاصل شود. سپس بستنی توت فرنگی را ریخته و پس از آن نیمی از خامه را می ریزیم. باقیماندۀ بیسکویتها را در مرحلۀ بعد روی خامه ریخته تا یک لایۀ بیسکویتی در وسط کیک بستنی حاصل شود. روی بیسکویتها به ترتیب بستنی شکلاتی و خامۀ باقیمانده را می ریزیم و به مدت حداقل ۴ ساعت درون فریزر قرار می دهیم.
کیک بستنی بیسکویتی
- آذر ۱۸, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 104 نفر
- برچسب ها : آشپزی, بستنی ، بیسکویت ، کیک, فوت کوزه گری, کیک و شیرینی