گوجه فرنگی تخم مرغی

گوجه فرنگي تخم مرغي

این غذا را هم میتوانید صبحانه و هم عصرانه میل کنید. شاید همان املت باشد اما به کودکان ذوق بیشتری میدهد تا غذا را میل کنند، همینطور خودتان.

مواد لازم :گوجه فرنگی درشت : ۴ عددنمک و فلفل : به مقدار لازمتخم مرغ : ۴ عددپنیر پیتزا: ۴ قاشق غذا خوریطرز تهیه :فر را با دمای ۲۱۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم تا گرم شود. گوجه فرنگی ها را به اندازه یک سوم بالای آنها را به صورت دلمه با چاقوی تیز میبریم ، توی آنها را خالی می کنیم. یک ظرف پیرکس یا سرامیکی که مخصوص فر باشد انتخاب میکنیم و گوجه فرنگی ها را در آن میچینیم، کمی نمک و فلفل به گوجه فرنگی ها میپاشیم. تخم مرغها را یکی یکی شکسته و داخل گوجه فرنگی ها می اندازیم. درپوش گوجه فرنگی ها را گذاشته و آنها را به مدت ده دقیقه به داخل فر میگذاریم.بعد از گذشت ده دقیقه آنها را در می آوریم در پوش را بر میداریم پنیر پیتزا را رویشان میریزیم(هر کدام یک قاشق غذا خوری) و بدون سرپوش به مدت پنج الی هفت دقیقه به داخل فر میگذاریم. بعد از گذشت این زمان ، گوجه فرنگی ها را در می آوریم در پوش را میگذاریم و بعد از ۵ دقیقه که از حرارت آن کم شد غذا آماده خوردن می شود.به همین سادگی !!!

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا