مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عددگوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرمپیاز ۳ عددروغن ۱۰۰ گرمرب گوجه فرنگی ۲ عددفلفل قدرینمک قدریطرز تهیه :پیاز را خلال میکنیم با روغن سرخ میکنیم تا طلائی بشود گوشت را داخل پیاز میریزیم هم میزنیم تا آب گوشت کشیده شود ، یک لیوان آب ، کمی نمک ، فلفل و رب گوجه فرنگی را را داخل گوشت میریزیم حرارت را ملایم میکنیم و میگذاریم تا آب گوشت کشیده شود .با پشت قاشق روی گوشت را صاف میکنیم تخم مرغها را روی سطح گوشت میشکنیم کمی نمک و فلفل روی تخم مرغها میپاشیم دو سه دقیقه در ظرف را میگذاریم تا سفیده تخم مرغ بسته شود .و بعد خوراک را در ظرف بطوریکه تخم مرغ له نشود میکشیم .
گوشت چرخ کرده با نیمرو

- آذر 20, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 148 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, گوشت چرخ کرده ، تخم مرغ ، رب گوجه فرنگی
اشتراک گذاری این صفحه در :

مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
غرب و مقدس سازي "هولوکاست"؛ اعراب، گرفتار انکار مقدس سازي
۱۳۹۳/۰۸/۲۳
يهوديان، راز سرمايه داري مدرن
۱۳۹۳/۰۸/۲۴
آنفولانزاي خوکي چيست؟
۱۳۹۳/۰۸/۲۵