اما مصرف زیاد آن خطراتی دارد که در اینجا ۱۰ دلیل برای اینکه چرا باید از خوردن آن اجتناب کنید اشاره می شود:
۱. عدم جذب مواد مغذی: نودل مانع جذب مواد مغذی در کودکان زیر ۵ سال می شود.۲. علت سرطان. عنصری در رشته فرنگی فوری به نام «Styfoam» وجود دارد که یک عامل سرطان زا می باشد.۳ سقط جنین.استفاده ی نودل در دوران بارداری به این دلیل که بر رشد کودک تأثیر مخربی دارد، ممکن است سبب سقط جنین شود .۴. رشته فرنگی غنی از کربوهیدارت می باشد، اما ویتامین و فیبر ومواد معدنی در آن وجود ندارد، این سبب می شود که نودل نوعی از تنقلات محسوب شود.۵.سدیم، نودل ها خاوی مقدار بالایی سدیم می باشد. مصرف بیش از حد سدیم منجر به بیماریهای قلبی،سکته ی مغزی،فشار خون و صدمه به کلیه ها می شود.۶. مونو سدیم گلوتامات (MSG). که به منظور افزایش عطر و طعم رشته فرنگی فوری استفاده می شود. در بعضی از افراد که به MSG حساسیت دارند مصرف آن در رژیم غذایی در نهایت منجر به سر درد، گرگرفتگی صورت،درد و سوزش می شود.اضافه وزن. خوردن نودل می تواند علت عمده ی چاقی باشد. نودل حاوی مقدار زیادی چربی و سدیم است که سبب احتباس آب در بدن و به مرور اضافه وزن می شود.۷.گوارش. رشته فرنگی برای دستگاه گوارش بد است ، مصرف منظم آن باعث نفخ و حرکات نامظم روده ای می شود.۸.پروپلین گلیکول. عنصری در رشته فرنگی فوری وجود دارد به نام پروپلین گلیکول که خاصیت ضد یخی دارد که با حفظ رطوبت مانع از خشک شدن نودل می شود و این ماده به راحتی در بدن جذب می شود . و در ریه ها و قلب و کلیه رسوب می کند.۱۰ متابولیسم: مصرف منظم نودل در رژیم غذایی به دلیل افزودنی ها،رنگ و نگهدارنده ها بر فرایند سوخت و ساز بدن تأثیر می گذارد.
۱۰ دلیل برای اینکه نباید نودل بخورید
- شهریور ۲۹, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 99 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, رشته, کربوهیدرات, نودل