طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی

در این مطلب قصد داریم به شما طرز تهیه یک غذای خوشمزه به نام بورانی بادمجان افغانی را به شما عزیزان آموزش دهیم. امیدواریم از این غذا لذت ببرید.

مواد لازم برای بورانی بادمجان افغانی :

بادمجان 
۴ عدد متوسط 
گوجه فرنگی 
 ۳ عدد متوسط
ماست 
۴ قاشق غذاخوری 
پیاز 
۱ عدد 
رب گوجه فرنگی
۲ قاشق غذاخوری
سیر
۴ حبه
نعنا
۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل
به میزان لازم
زردچوبه و ادویه کاری
به میزان لازم
روغن مایع
به میزان لازم

طرز تهیه بورانی بادمجان افغانی :

بادمجان ها را پوست کنده و حلقه می کنیم. کمی نمک روی آن ها پاشیده و به مدت ۱۰ دقیقه در آبکش می گذاریم تا تلخی بادمجان ها گرفته شود. سپس بادمجان ها را با مقداری روغن سرخ می کنیم تا پخته و روی آن ها طلایی شود ( می توانید بادمجان ها را کبابی و گریل کرد. همچنین می توانید بادمجان ها را ورقه کرده و در فر ۴۰۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزید ). در این فاصله ۳ حبه سیر را به همراه پیاز رنده کرده و در دو قاشق غذاخوری روغن سرخ می کنیم تا کمی سبک شوند.

سپس گوجه فرنگی های رنده شده را اضافه کرده و به مدت ۵ تا ۷ دقیقه می پزیم تا آب گوجه فرنگی ها کشیده شود. بعد از آن رب گوجه فرنگی، زردچوبه و ادویه کاری را اضافه کرده و ۲ تا ۳ دقیقه زمان می دهیم تا رب کمی سرخ شود.

بادمجان های سرخ شده را خرد و یا با چنگال از هم باز می کنیم. سپس به بقیه مواد اضافه کرده و دوباره به مدت ۲ تا ۳ دقیقه با هم می پزیم. نمک و فلفل خوراک را اندازه کرده و سپس در ظرف مناسب می کشیم.

۱ عدد سیر باقیمانده را رنده کرده و همراه با نعناع تازه خرد شده و نمک، با ماست مخلوط کرده و روی بورانی می ریزیم و نوش جان می کنید.

نکاتی برای تهیه بورانی بادمجان افغانی :

* بورانی بادمجان افغانی را گرم همراه با نان سرو می کنیم.

*به جای نعنا تازه از نعنا خشک هم می توانید استفاده کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا