آموزش روش صحیح فیله کردن و جدا کردن استخوان ماهی خام و پخته، مهارتی که بسیار مورد نیاز برای پخت غذاهای دریایی است.
ماهی را به گونه ای که شکم ماهی سمت خودمان باشد روی تخته کار قرار دهید. آن گاه بوسیله نوک چاقو زیر شکم ماهی را از قسمت سر تا انتهای دم برش دهید. سپس داخل شکم را کاملا تخلیه کنید.
حالا قسمت کمر ماهی را با چاقو به ضخامت کمتر از نیم سانتیمتر برش بزنید و از قسمت دم تا پشت سر ماهی ادامه دهید. اینک با نوک چاقو خط وسط دو فیله را برش دهید به گونه ای که چاقو روی سطح استخوان را لمس کند، به کمک انگشتان فیله را به آرامی از سطح استخوان جدا کنید.
سپس ماهی را از سمت بغل روی تخته کار قرار دهید و چاقو را از قسمت کمر داخل کرده به گونه ای که نوک چاقو از قسمت شکم بیرون زده شود و به این ترتیب فیله را به طور کامل از استخوان جدا سازید حالا فیله را از قسمت دم ماهی به گونه ای که آسیبی به استخوان نرسد جدا سازید. اکنون آن قسمت از فیله که به آبشش ها متصل است را نیز جدا سازید.
حالا فیله بدست آمده را از خط وسط برش دهید. سپس پوست ماهی را با دستانتان نگه دارید و با چاقوی تیز آن را از گوشت جدا نمائید. اینک فیله را به اندازه دلخواهتان برش دهید.
برای مشاهده عکس ها در سایز بزرگ روی آن ها کلیک کنید
آموزش مرحله ای فیله کردن ماهی
آموزش تصویری فیله کردن ماهی
نحوه فیله کردن ماهی