مواد لازم:فیله گاو : ۸۰۰ گرمنمک و فلفل : به مقدار لازم طرز تهیه :دیگ زودپز را تا نصفه آب بریزید نمک و فلفل فراوان به آن اضافه کنید و بگذارید تا جوش بیاید گوشت را داخل سبد مخصوص زودپز قرار دهید و آنرا داخل آب جوشیده بگذارید درب دیگ را ببندید و برای مدت ۸ دقیقه پس از خروج بخار بگذارید تا بپزد بعد از ۸ دقیقه درب دیگ را باز نموده و فوری سرو نمائید در صورت لزوم میتوانید روی آن سس بریزید .
خوراک گوشت گاو
- آذر ۱۸, ۱۳۹۱
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 98 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, فیله گاو ، زودپز