تاس کباب بادمجان

تاس کباب بادمجان

مواد لازم:بادمجان : ۵ عددپیاز : ۴ عددگوشت : ۴۰۰ گرمرب انار : به مقدار لازمنمک و فلفل : به مقدار لازمروغن : ۱ قاشق غذاخوریآب : نیم فنجانطرز تهیه :گوشت را خوب شسته آنرا قطعه قطعه کرده و ته دیگ چیده و سپس قطعات پیاز را که قبلا حلقه حلقه کرده اید روی آن چیده و آنگاه بادمجان را پوست گرفته و حلقه حلقه کنید و آن را روی پیاز چیده و فلفل زده ، روغن و  آب را افزوده و بگذارید روی حرارت خوب پخته شود ، پس از آنکه پخته شد نمک را اضافه می کنیم. برای چاشنی از رب انار استفاده نمائید و برای تزئین می توانید از چیپس و تخم مرغ پخته و جعفری استفاده نمائید تا جهت مصرف آماده شود .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا