کلیپ
پادکست
متن
بسم الله الرحمن الرحیم
کارشناس: استاد پوراحمد خمینی
عنوان: اهمیت تحقیقات (قسمت اول)
بعضی ها می گویند: ما بحث تحقیقات را در مسیر انتخابمان انجام دادیم. و از همسایه ها و آشنایان سوال می کنیم تا به شناخت بیشتر از خواستگار برسیم. و همه نزدیکان، همسایه ها و آشنایان هم فرد مورد نظر را تأیید کردند.
به این نکته توجه کنید: باید بدانیم که در جامعه ما ۷۰درصد افراد متأسفانه معنای واقعی تحقیقات را نمی دانند و رعایت هم نمی کنند. و بخاطر همین هم هست بسیاری از زندگی ها که منجر به طلاق می شود ریشه اش در این مورد یافت می شود.
مثال: یک خانمی تماس گرفته بودند و می گفتند: شش ماه است که همسرم من را رها کرده و رفته است. همسر من کسی که با یک چهره کاملا موجه به خواستگاری من آمد و من هم به عنوان یک دختر مذهبی برایم مهم بود که خواستگارم انسان مذهبی باشد و چهره مومنانه ای داشته باشد. خدا را شاکر بودم که اینچنین خواستگاری برایم آمده و مسیر خواستگاری هم خیلی سریع طی شد. ما وارد زندگی مشترک شدیم.
قبل از اینکه وارد زندگی مشترک بشویم از والدینم خواستم که در مورد خواستگارم تحقیقاتی را انجام بدهند. پدرم بسیار افراط گر بودند در مثبت گری و می گفتند: ظاهر او به این خوبی است دیگر لازم نیست که بروم و تحقیق انجام بدهم لذا این امر صورت نگرفت و بخاطر اعتماد بسیار زیادی که به پسر داشتند این ازدواج محقق شد و خانم همراه این آقا زیر یک سقف رفتند.
چند ماهی نگذشته بود که خانم متوجه شد که این آقا فقط بخاطر اینکه ذهنیت این خانواده را نسبت به خودش تغییر بدهد و بله بگیرد و ذهن آنها را منحرف کند اینچنین ظاهری برای خودش درست کرده درحالی که نه مذهبی بود و اتفاقا کاشف به عمل آمد که قاچاقچی انگشتر است. و چون متوجه شدند که منزلش کجاست رفته و دیگر هم خبری نیست.
خانم می گفتند: بخاطر این ها بلند شدم و به منزل مادرشوهرم آمدم و با آنها زندگی می کنم و هیچ خبری هم از همسرم ندارم.
خوب دقت کنید که تحقیقات در ازدواج مرحله راستی آزمایی است. ما هیچ وقت نمی توانیم افراط گر مثبت باشیم نسبت به مسائل، فرقی نمی کند و تحقیقات باید به درستی انجام بشود.