کلیپ
پادکست
متن
بسم الله الرحمن الرحیم
کارشناس: استاد پوراحمد خمینی
عنوان: اهمیت تحقیقات (قسمت دوم)
ازدواج و ورود به زندگی مشترک زمانی که می خواهد اتفاق بیفتد باید سه مورد انجام بشود:
خواستگاری
تحقیقات یا راستی آزمایی
مشاروه
در مرحله تحقیقات متأسفانه خیلی از خانواده ها به درستی که باید به نتیجه نمی رسند. در جلسات خواستگاری وقتی دختر و پسر با هم صحبت کردند و شناخت اجمالی نسبت به یکدیگر پیدا کردند در آنجا باید یک سری شماره تلفن ها و آدرس هایی که مراحل متفاوت زندگی شان داشتند را به طرف مقابل تقدیم کنند. یعنی چه؟
مثلا اقا پسر دوره سربازی را گذرانده است، دو نفر از دوستان این دورانش را معرفی می کند و شماره هم می دهد. یا دوستان و همسایه و معتمدین فامیل را می نویسد و تقدیم خانواده مقابل می کند. در مورد دختر هم همینطور است.
خانواده هم بعد از جلسات خواستگاری، فرصت تحقیقات باید داشته باشند. بر مبنای اطلاعاتی که از طرف مقابل گرفتند وارد مرحله و مسیر تحقیقات می شوند. اما باید به این دقت کنند که فقط دنبال شماره تلفن هایی که افراد دادند نباشند
مثلا یک شماره تلفن دادند که عموی فرد است و معتمد فامیل هم می باشد. چه کار باید کنیم؟
باید آن اولویت هایی که برایمان وجود دارد و در جلسات خواستگاری بیان شده است را برویم و از فردی که می خواهیم تحقیق کنیم سوال می کنیم. وقتی صحبت تمام شد از عمو می پرسیم که به غیر از شما دیگر چه کسانی هستند که نسبت به این آقا یا دختر شناخت داشته باشد؟ چندتا شماره اگر می شود به ما بدهید.
می رویم و از آنها هم همینطور سوال می کنیم. و اصطلاحا دو سه تا کانال در اینجا زده می شود و دیگر آن فرد هم خبردار نیست چون فکر می کند که فقط شماره تلفن عمویش را داده است. لذا اینطور می شود که دقت بررسی ما بیشتر می شود.
این اتفاق هم باید برای خانواده پسر و هم خانواده دختر رخ بدهد. بحث تحقیقات به هیچ وجه در مسیر انتخاب درست نباید تعطیل بشود.