کلیپ
پادکست
متن
بخش نوزدهم
بچه انقلابی وقتی میرود در توییتر و اینستاگرام، فیسبوک و امثالهم یک مدت که کار میکند. میگوید خب الحمدلله پیام به من رسید و همه را هدایت کردیم. اصلاً خبر ندارد چه اتفاقی میافتد. شما رفتید در یک حباب از افراد و اطلاعات محصور شدید و بقیه را نمیتوانید ببینید اساساً. قرار بود که اطلاعات را به غیر برسانیم، اگر زمانی بیاید این مرزهای حباب را بشکنیم و پیام را بخوانید و به غیر برسانید اینجا مدیریت اینستاگرام میآید. مدیریت توییتر میآید. محتوای شما را حذف میکند. پیج شما را میبندد. برای اینکه آن مرزها را نتوانید بشکنید. خیلی قشنگ این کار را میکنند.
یکی از دلایلی که این کسانی که در اغتشاشات ۱۴۰۱ نوجوان بودند. بندگان خدا خیلی جری بودند. دلایل دیگری هم داشت. یک دلیل این بود خیلی جری بودند. چون دیگر فکر میکردند تمام شد. میدیدند. خیلی روشن بود؛ ولی برای ما خندهدار بود. میگفتند: کار نظام تمام است. خیلی خندهدار بود برای ما. برای چه خندهدار بود؟ چون واقعیت جامعه را میدیدیم. دریچه شناخت ما از فضای جامعه بر اساس فضای مجازی نبود. میدانستیم این نیست؛ لذا میرفتیم میگفتیم این خبرها نیست. ولی یک بازیگر یک فوتبالیست که تا دیروز با نظام همراه بود. مشکلی هم نداشت. میرفت میآمد. حاشیه نداشت. یکدفعه طغیان میکند. چرا طغیان میکند؟ چون او در گوشی خود میبیند که جمهوری اسلامی سقوط کرده تمام. کاری هم نشد. رفت. خب حالا! اگر من الان کاری نکنم در نظام و حکومت بعدی سهم و جایگاهی ندارم.
این توهم اکثریت پنداری و آن بحث هشتگ بازی واقعاً ذهنها را قشنگ مدیریت میکنند. مهندسی میکنند به آن سمتی که میخواهند. حالا چه کسانی این کار را میکنند؟ پیامرسان، دانشنامه، شبکه اجتماعی، موتور جستوجو و….خوب تلقیها واقعاً غلط میشود آن هم اگر بدانیم که این مجموعه را یکمشت صهیونیست دارند میچرخانند، یهودیان صهیونیستاند. بروید ببینید جک دروسی، سرگئی و جک دروسی از توییتر.
حالا الان این ایلان ماسک آمده است. بروید ببینید ژان کوم، آدام موسری از اینستاگرام واتساپ آقای زاکربرگ از خود متا یا همان فیسبوک سابق که آن دوتای قبلی هم مدیریت میکنند. آقای اریک اشمیت و لری پیج و سرگی برین از آلفابت که یکی از زیرمجموعههای گوگل است. برویم ببینیم اینها را، همه یهودی صهیونیست هستند
یا مثلاً بیل گیتس یا ضد خداییاند یا یهودی صهیونیست. ادیان مسیحی صهیونیست. این عرصه را میچرخانند این دستگاه را میچرخانند و قطعاً با جمهوری اسلامی دشمناند. حالا ببینید این دشمنی را با کنترل اطلاعات که درواقع جنگ شناختی است رقم میزنند. چطوری رقم زدند؟ اگر برویم در اینترنت بنویسیم شادترین کشور جهان کیست؟ این به ذهن خیلیها رسید. این خبر رسید به همین خیلیها. خیلیها واقعاً میگویند: دانمارک، ایسلند، فنلاند، سوئد، نروژ، سوئیس، لوکزامبورگ، نیوزلند و بعد ایران کجاست؟ ایران ته جدول ما خیلی کشور غمگین و بدبختی هستیم. خوب اینطور میگویند، اما حقیقت ماجرا چیست؟ شما اگر این عبارتی که عرض میکنم همین عبارتی که در تصویر هست در میان بحران سلامت روان در اروپا این است. جستجو کنید و من عامدانه از یورونیوز و به زبان فارسی عکس گرفتم شما میتوانید ببینید تقاضا میکنم این کار را بکنید. متن خبر را کامل ببینید. ببینید که بنده ادعا میکنم هست یا نه اول در کشوری که لیست کرده بیشترین داروی ضدافسردگی را در آن مطرح میکنند همان کشورهایی هستند که آن طرف جزء شادترین بودند. بعد خود او میآید در بخشی از این خبری که تدوین کرده متوجه این تعارض میشود میگوید شما که گفتید اینها این کشور که الان اینهمه غمگین و افسردهاند، گفته بود اینها شادند چطوری جمع میکنید این دو مورد را با هم؟ میگوید این دو تسمه به هم ربطی ندارند که هیچ، ربطی ندارد. آنها در عین این که شادترین کشور هستند افسردهترین کشور هم هستند به همین راحتی! به همین راحتی تا مخاطب ما خبر به دستش نمیرسد با مهندسی اطلاعات آن خبر به دستش میرسد و میگوید که جالب از مصرف داروهای ضدافسردگی طبق منابع خود همه را ما ته جدولیم.