بازی روز بد لس آنجلس

بازی روز بد لس آنجلس

یک پیام از مرکز کنترل حوادث طبیعی و حملهٔ تروریستی آمریکا: گوسفند خوبی باش.
۵/۱۲ درصد احتمال دارد هواپیمای شما توسط تروریست‌ها دزدیده شود.
سالانه هفت هزار آمریکایی براثر رگبار شهاب‌سنگ کشته می‌شوند.
شش ماه بعد سونامی یک شهر مهم آمریکا را تخریب می‌کند.
در ۵ سال آخر تصادف قطارها ۳۵۰ درصد افزایش می‌یابد.
سال آخر زمین‌لرزه‌ها ۳۰۰ بیلیون دلار خسارت مالی سنگین وارد می‌کنند.

آیا آماده‌اید؟
این متن پیامی است که در ابتدای بازی رایانه‌ای “روز بد لوس‌آنجلس” (Bad Day L.A) همراه با قسمت‌های از فیلم این بازی برای شما پخش می‌شود. تصویری مبهم که آخرالزمان آمریکا را برای مردم توضیح می‌دهد. 
گرچه آنچه در اسلام از وضعیت آمریکا در آخرالزمان و بعد از آمدن حضرت عیسی (علیه السّلام) خبر آمده است با آنچه در متون کتاب مقدس مسیحیان ذکرشده تفاوت‌هایی دارد اما باید این نکته را متذکر شد که شرکت آمریکایی American Mc Gee حالتی مبهم و غیرواقعی از اعتقاداتشان را برای مخاطبان به تصویر کشیده است. 
در این بازی گرچه از آخرالزمان آمریکا برای مخاطب خبر می‌دهد اما نشانه‌ای از مسیح (علیه السّلام) را در آن نمی‌توان یافت بلکه در این بازی این افراد صالح و سالم شهر هستند که آمریکا را از فاجعهٔ آخرالزمان نجات می‌دهند. 
شرکت مک جی پس از محبوبیتی که در پی ساخت بازی “آلیس در سرزمین عجایب” به دست آورد اقدام به ساخت بازی رایانه‌ای “روز بد لوس‌آنجلس” نمود که به علت پایین بودن سطح گرافیکی و دیگر مؤلفه‌های یک بازی رایانه‌ای در رده‌بندی‌ها جزء پایین‌ترین رتبه‌های بازی‌های رایانه‌ای قرار گرفت. 
بازی رایانه‌ای روز بد لوس‌آنجلس همان‌طور که از نامش پیداست از یک روز بد در شهر لوس‌آنجلس آمریکا خبر می‌دهد. کل بازی و مراحل مختلف آن در طی ساعات مختلف یک روز اتفاق میافتد، ابتدا ساعت ۸ صبح دریکی از بزرگ راهه‌ای لوس‌آنجلس با یک هواپیمای دزدیده‌شده از مکزیک یک حملهٔ تروریستی شیمیایی رخ می‌دهد وعده‌ای از مردم به این مواد شیمیایی عجیب مبتلا می‌شوند، سپس در ساعات دیگر روز تصادف، تسونامی، زلزله و وقایع دیگر رخ می‌دهد و بدبختی آنجایی یک فاجعهٔ عظیم می‌شود که در مرحلهٔ آخر بازی تقریباً تمام مردم شهر به این سم شیمیایی آلوده‌شده‌اند، و البته شما با فعال کردن یک بمب و انفجار آن پادزهر را در تمام شهد مثل یک بمب نوترونی پخش می‌کنید و مردم را از این سم نجات داده و به حالت طبیعی برمی‌گردانید.
پس از انجام هر مرحله قطعه پویانمایی‌ای چنددقیقه‌ای مربوط به آن مرحله برای شما پخش می‌شود، به نظر می‌رسد سازندگان بازی قصد دارند بیشتر فیلم پویانمایی‌ای را موردتوجه شما قرار دهند تا در جریان قرار گرفتن بازی. چون تکه‌های فیلم به‌طور دسته‌بندی‌شده در یک فایل مجزا در سی دی بازی موجود است و شما در صورت تمایل نداشتن به بازی می‌توانید به تماشای آن انیمیشنها که در حقیقت یک فیلم کوتاه است بپردازید. 
گرچه این اتفاقات در بازی در عرض یک روز انجام می‌پذیرد اما در ابتدای بازی یک کلیپ از تمام قسمت‌های بازی که در انیمیشنها ی مرحله‌ها منعکس‌شده برای شما پخش می‌کند و تأکید می‌کند که این اتفاقات در عرض چند سال رخ می‌دهد. این کلیپ همراه با پیام‌هایی که در اول این نوشت ذکر شد پخش می‌شود.
این بازی برخلاف بازهای اکشن دیگر، از چهار حالت آسان، معمولی، دشوار بسیار سخت تشکیل‌شده تا با ظاهر جذاب، کارتونی و کمیک بازی، تمام سنین به انجام آن رغبت کنند. این بازی طبق استانداردهای ESRB و USK و PEGI برای افراد بالای سن ۱۶ سال مناسب دیده‌شده است. اما جالب اینجاست که در مقایسه با بازی‌های دارای این ردهٔ سنی دارای کمترین مسائل غیراخلاقی و … است چرا که سازندگان بازی می‌خواستند افراد مذهبی و پایبند به عقاید آمریکا را برای انجام این بازی جذب کنند و همچنین افرادی از همهٔ سنین. شاید تنها مؤلفه‌ای که این بازی را در این ردهٔ سنی قرار داده وجود صحنه‌های مرگ است که به‌شدت در این بازی افزوده‌شده. گرچه بازی ظاهری کارتونی دارد اما شما باید برای تحریک شدن احساساتتان، در طول بازی مرگ فجیع و یا جان دادن مظلومانهٔ مردم آمریکا را ببینید. 
با آنکه این بازی در ظاهر برای مردم لوس‌آنجلس و آمریکا ساخته‌شده و به دلیل بومی بودن، بیشتر مردم همان منطقه علاقه به دیدن اتفاقات بازی دارند، و همان‌طور که گذشت به دلیل کیفیت پایین آن با عدم استقبال مواجه شده است اما جالب است بدانید که بازی اهداف بزرگ‌تری را دنبال می‌کرده است.
طراح بازی شرکت American Mc Gee و گروه توسعه و همچنین ناشر اول بازی شرکت Enlight در آمریکا هستند و ناشر دوم بازی شرکت TMIEC استودیوی هنگ‌کنگ مسئولیت آن را برعهده‌گرفته و همچنین طراح سایت این بازی شرکت Frogster Interactive Pictures AG هست که در برلین و فرانکفورت آلمان فعالیت دارد. با نگاه به شرکت‌های سازنده بازی که اکثراً تحت لوای Mc Gee هستند و همچنین با توجه به این نکته که در طول بازی و همچنین پویانمایی‌های پخش‌شده تمام دیالوگ‌های گفته‌شده توسط کاراکترها به زبان آلمانی زیرنویس می‌شوند، این مسئله را متذکر می‌شود که این بازی خواهان شناساندن تفکر خود به نقاط مختلف دنیاست.
در این بازی شما در نقش یک فقیر خیابان خواب دورگه هستید. مردمی که شیمیایی شده‌اند به یکدیگر حمله می‌کنند و اعضای بدن یکدیگر را می‌خورند. علاوه بر آن مردم سالم نیز به دلیل اینکه از اوضاع و اتفاقات پیش‌آمده ناراحت هستند به یکدیگر و به شما حمله می‌کنند. شما از آن‌ها جدا هستید به‌جای غر زدن و دزدیدن وسایل مردم از خانه‌هایشان به فکر کمک کردن به دیگران هستید در طول بازی چند نفر دیگر از اقشار و سنین و نژادهای مختلف مردم نیز که مثل شما به فکر اصلاح وضعیت موجودشان هستند به شما می‌پیوندند و شما با کمک سربازان آمریکایی بازی را اتمام می‌کنید. 
در طول بازی شما علاوه بر مقاومت در برابر حوادث طبیعی باید با چند گروه متجاوز نیز مبارزه کنید. 
۱- تروریست‌هایی که به ماسک‌های شیمیایی مجهز هستند و با اسلحه به مردم تیرانداز ری می‌کنند. 
۲- گروه “گنگ” که یک گروه رپ در آمریکاست به‌عنوان اشرار به مردم آسیب می‌رسانند. 
۳- سربازانی احتمالاً از آمریکای لاتین که در این گیرودار در مرحلهٔ آخر قصد تصاحب آمریکا را دارند. 
گروه اول و دوم یعنی تروریست‌ها و اشرار دارای برخی توانائی‌های معنوی هستند که برخی مواقع با استفاده از قدرت چند نفر دیگر با ایجاد حاله ای زرد رنگ به دور خود از خطر شلیک شما در امان می‌مانند.
و اما در آخر یک نکتهٔ قابل توجه و مهم. همان‌طور که میدانید معمولاً هر بازی ویدوئی که ساخته می‌شود، توسط سازندگان آن قسمتهایی به نام Cheat یا تقلب یا رمز در بازی در نظر گرفته می‌شود که بعداً توسط شرکت منتشر می‌شود. یعنی شما با فشردن چند دکمه می‌توانید بدون انجام دادن بازی به مرحله‌های بعدی بروید یا مقدار مهمات یا اسلحه یا قدرت بدنی خود را افزایش دهید. جالب است که در این بازی بنا برآنچه سازندگان آن طراحی کرده‌اند اگر شما می‌خواهید با رمز، مهمات خود در بازی را افزایش دهید باید همراه با نگه‌داشتن دکمهٔ کنترل کیبرد این کلمه را تایپ کنید: Jihad جهاد
این مسائل نشان دهندهٔ توجه مسئولین آمریکایی به ابزار رسانه برای رساندن تفکر خود و مقابله با دستورات دین اسلام است.

امیدواریم با توجه مسئولین کشورمان و منتقدین و دلسوزان به امر فرهنگ برای مقابله با تهاجم فرهنگی توجه به بازی‌های رایانه‌ای این سومین صنعت پول‌ساز دنیا بتوانیم حرف اول را در جهان بزنیم. همان‌طور که دیدید اخیراً با ساخت بازی رایانه‌ای انرژی هسته‌ای در ایران موج تبلیغات رسانه‌های غربی برای ناکام گذاشتن چنین حرکاتی در ایران شروع شد. امیدوارم با توجه نهادهایی مثل بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای (که چندی پیش آغاز به کار کرد) به مهدویت بتوانیم این فرهنگ را در مقابله با چنین حرکاتی به جهانیان ارسال کنیم.

۱. sheeple شیپل اصطلاحی است متشکل از دو کلمهٔ گوسفند و مردم. به طرفداران سیاست‌ها وعده‌های آخرالزمانی دولت آمریکا و بوش و انسان‌هایی اطلاق می‌شود که بدون اطلاع از وضعیت جهان و حقایق، فقط به حرف سیاستمدارانشان گوش می‌دهند و گفته می‌شود. 
منبع: سایت موعود 

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا