رایجترین اشتباه در پخت ماهی
پرل جونز سرآشپز معروف میگه رایجترین اشتباه در مورد ماهی قزلآلا پختن بیش از حد اونه. این سرآشپز چند روش امتحان شده برای پخت ماهی قزلآلا معرفی کرده که با هم مرور میکتیم.
روشهای پخت ماهی قزلآلا
آب پز در روغن زیتون
از این روش کمتر سنتی، اغلب برای طبخ ماهی تن در چربی خودش استفاده میشود. فیله را مزهدار کنید و قبل از گذاشتن در تابه مخصوص فر و پوشاندن با روغن زیتون بگذارید به دمای اتاق برسد. اگر میخواهید همه جای ماهی یکسان پخته شود، باید روغن زیادی بریزید.
روی حرارت ملایم بپزید تا روغن به ۱۲۰ درجه فارنهایت برسد، در این مرحله همه تابه را به مدت ۲۵ دقیقه به فری که از قبل با دمای ۲۲۵ درجه فارنهایت گرم شده، منتقل کنید.
این روش بهترین طعم ماهی را به همراه دارد، اما روغن زیاد به ماهی طعم میدهد و این روش بهخاطر مقدار روغن گران است که البته (میتوانید از روغن دوباره استفاده کنید)
پختن در کاغذ روغنی
ماهی قزلآلا و روغن را داخل کاغذ روغنی بگذارید و لبههای آن را برگردانید و داخل فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بگذارید. این روش بدون خطا و سریع است. در ۱۲ دقیقه ماهی شما آماده میشود. خوشمزه، بسیار مرطوب و در عین حال کمی سفت است.
آب نمک و تابه
ماهی را به مدت ۱۵ دقیقه در آب نمک بگذارید. بعد در یک تابه نچسب روی حرارت متوسط رو به بالا به مدت ۱۲ تا ۱۶ دقیقه بپزید و یک بار برگردانید. آب نمک مرطوب همیشه روی مرغ برای من معجزه کرده است و ماهی به هر حال نیمی از عمر خود را در آب نمک میگذراند، بنابراین این روش برای من عالی بود. بعد از ۱۵ دقیقه خیس خوردن سریع، فیله را پاک کردم و آن را در یک تابه خشک و سرد قرار دادم، حرارت را روی حرارت متوسط گذاشتم و آن را برای ۶ دقیقه در هر طرف پختم. بوم، تمام شد.
در این روش از چربی استفاده نشد، اما به نوعی توانست ماهی را تحویل دهد که تقریباً به اندازه فیله پخته شده در روغن بود. ترکیب آب نمک و حرارت بیشتر، فیلهای مرطوب و پوسته پوسته با مرکز صورتی و تارتار مانند، مانند یک استیک کاملاً متوسط و کمیاب تولید کرد. این روش سریع، آسان و خوشمزه بود.