مواد لازم برای ۵ نفر:· سبزی کوکو خرد شده ۵۰۰ گرم· تخم مرغ ۴ عدد· سیر ۳ حبه خرد شده· زرشک و گردو در صورت تمایل· سس سفید ۲ ق غ· پنیر پیتزارنده شده ۱۰۰ گرم· ژامبون ۳-۴ ورقه· نمک و فلفل به میزان لازم· روغن به میزان لازم
دستور پخت:سبزی ، سیر ،ادویه ،تخم مرغ ،گردو و زرشک رو با هم مخلوط کنید . سینی مخصوص فر رو چرب کنید بعد توش کاغذ روغنی یا کاغذ فویل چرب شده پهن کنید و مواد کوکو رو توی سینی بریزید و ۲۰ دقیقه داخل فر ۱۶۰ درجه (از قبل گرم شده) بزارید تا بپزه. بعد از پخت کوکو اونو روی کاغذ روغنی دیگه که چرب شده بر گردونید و کاغذی که زیرش بوده رو آروم جدا کنید. حالا سطح روی کوکو رو سس سفید بمالید.بعد ژامبونها رو بچینید و بعد هم پنیر پیتزارو روی ژامبون ها پخش کنید و آروم کوکو رو به کمک کاغذ روغنی رول کنید. کوکو رو ۱ ساعت تو یخچال بزارید تا خودشو بگیره بعد تو فر قرار بدید تا پنیر پیتزای داخل کوکو آب بشه.بعد از اینکه از فر در آوردینش یه کمی بزارید خنک بشه بعد به اندازه های دلخواه ببرید .
نکات مربوط به تهیه رولت کوکو سبزیاگه پنیر شما ورقه ای بود به اندازه ی سطح سینی یا ماهیتابه لازم دارین . * این کوکو رو تو ماهیتابه رو گاز هم می تونید بپزید.