هندوانه

هندوانه

هندوانه Watermelon
نام علمی Citrullus vulgaris گیاه شناسی
هندوانه گیاهی است یکساله و یک پایه ساقه آن خزنده و پیچک دارد و برگهای آن پهن با بریدگیهای عمیق می باشد . گلهای آن کوچک و زردرنگ است . میوه آن رگدار یا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز می باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممکن است سیاه ، قرمز ، سفید و یا زرد باشد .خواص داروئی:
هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است . ۱)هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند
۲)هندوانه معده را تقویت می کند
۳)پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است
۴)مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد
۵)هندوانه برای ورم مثانه مفید است
۶)هندوانه بدن را تازه شاداب می کند
۷)هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است
۸)آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است
۹)برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید
۱۰)برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید
۱۱)برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید
۱۲)هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یکساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خورده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می کند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم می کند
خوراکی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا