گوشت : نیم کیلو
پیاز : ۱ دانه رب گوچه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری نمک : به مقدار دلخواه سیب زمینی : ۴ عدد هویج : ۲ عدد جعفری : چند برگ طرز تهیه :گوشت بی استخوان را با پیاز خرد کنید و در آبجوش بریزید تا بپزد .سیب زمینی و هویج را تمیز کرده چهار قسمت کنید و آن را در آبگوشت بریزید ، وقتی که سیب زمینی قدری پخت آن را هم با هویج خرد کرده و در کاسه بریزید ، سپس رب گوجه را در آبگوشت ریخته و بگذارید چند جوش بزند آن را از روی آتش برداشته و آبگوشت را در کاسه سیب زمینی و هویج بریزید .
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.