گوشت با استخوان : چند قطعه پیاز خردکرده : ۱ عدد نمک : ۱ قاشق چایخوری فلفل : نیم قاشق چایخوری لیموعمانی : چند عدد زردچوبه : نیم عاشق چایخوری زعفران : ۱ قاشق چایخوری لوبیای قرمز : نیم فنجان آب : ۲ فنجان سیب زمینی درشت : ۱ عددطرز تهیه :قطعات گوشت را در یک دیگ بزرگ ریخته و پیاز خرد کرده و آب و ادویه جات را به آن افزوده ، روی شعله خیلی ملایم به مدت یک ساعت الی یک ساعت نیم می گذارید آرام بجوشد. بیست دقیقه قبل از سرو کردن ، لوبیا و سیب زمینی و لیمو عمانی به آن بیافزائید . می توانید گوجه فرنگی و بادمجان را هم به آبگوشت فوق افزود . این را باید همیشه در نظر داشت که یک آبگوشت خوب وقتی بدست می آید که روی آتش خیلی ملایم بپزد و مقدار اجزای آن بی کم و زیاد باشد .
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.