خواص آلو از زبان ائمه (ع)

خواص آلو از زبان ائمه (ع)

طب اسلامی – اسرار خوراکی هاطب الأئمه(ع): – به نقل از جابر بن یزید جعفی- مردی نزد امام باقر(ع)، از تلخه ای که در درون او به جوش آمده بود -تا جایی که نزدیک بود دیوانه شود- اظهار ناراحتی کرد.امام(ع) به او فرمود: «آن را با آلو فرو بنشان.»
امام صادق(ع): آلو در حالت ناشتا تلخه را فرو می نشاند، هر چند که بادها را نیز تحریک می کند.
طب الأئمه(ع): -به نقل از ازرق بن سلیمان- از امام صادق درباره ی آلو پرسیدم. فرمود: «برای تلخه مفید است و مفاصل را نیز نرم می کند؛ اما از آن، زیاد مخور که سرانجام، در مفصل هایت، بادهایی بر جای می نهد.»
الکافی: -به نقل از زیاد قندی- بر امام کاظم(ع) در آمدم، در حالی که نزد ایشان ظرف آبی قرار داشت و چند آلوی سیاه –که همان زمان، هنگام چیدنش بود- در آن دیده می شد.
فرمود: «حرارت، در من بالا گرفته و آلوی تازه حرارت را خاموش می کند و صفرا را فرو می نشاند. خشک آن نیز خون را آرام می کند و دردهای بی درمان را از تن بیرون می کشد.»
طب الأئمه(ع): از یکی از امامان(ع): بر شما باد الوی مانده؛ چرا که درمانده ی آن، سودش بر جای مانده و زیانش رفته است. آن را پوست کنده بخورید؛ چرا که برای هر تلخه و حرارت و افروختگی ای که از حرارت برخاسته باشد، سودمند است.»

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
پیمایش به بالا