هر چند همیشه استفاده از غذاهای تازه توصیه می شود و خانم های خانه سعی می کنند از مواد غذایی تازه و سالم در برنامه ی غذایی خانواده ی خود استفاده کنند اما گاهی مجبور می شوند از کنسروهای موجود در بازار استفاده کنند در اینجا نکاتی که هنگام استفاده از کنسروها باید مورد استفاده قرار گیرد ، بیان می شود:
– اگر متوجه شدید قوطی کنسرو زنگ زده یا ضربه خورده، از خرید آن خودداری کنید. یادتان باشد که ظرف محتوی کنسرو باید کاملا سالم باشد و آثاری از نشتی در آن دیده نشود.
– هنگام خرید کنسرو به در آن دقت کنید. اگر برآمده و متورم باشد زنگ خطری است که احتمال وجود سم داخل کنسرو را نشان میدهد. در صورتی که بعد از جوشاندن قوطی متوجه شدید در آن برآمده شده، نگران نشوید چون این اتفاق برای همه کنسروها سالم پیش میآید.
– بعد از خرید، کنسرو را در محیط خشک و خنک نگهداری کنید و پس از باز کردن در، حتماً آن را داخل یخچال بگذارید. بهتر است ابتدا مواد غذایی کنسرو شده را داخل یک ظرف پلاستیکی یا شیشهای قرار داده و بعد به یخچال منتقل کنید.
– به تاریخ تولید، انقضا و پروانه ساخت وزارت بهداشت توجه کنید .کنسروهایی که فاقد چنین نوشتههایی باشند قابل اعتماد نیستند.
– وجود لکههای سیاه روی در قوطی یا سیاه شدن یکپارچه آن نشان میدهد که یک واکنش شیمیایی میان مواد غذایی و در کنسرو صورت گرفته است. در این صورت خطری درباره سلامت غذای کنسرو شده وجود ندارد اما ممکن است عطر و طعم آن از بین رفته باشد؛ البته این حالت بیشتر درباره مواد غذایی اسیدی رخ میدهد.
– قوطی کنسرو را در محیط مرطوب یا یخچال نگذارید چون رطوبت میتواند زنگ زدگی یا دیگر آلودگیهای میکروبی را در کنسرو ایجاد کند.
– اگر بعد از خرید کنسروهای تازه قصد دارید آنها را در کابینت بچینید، قدیمیترها را دم دست بگذارید و کنسروهای جدید را به ردیفهای عقبتر منتقل کنید. این جوری تاریخ مصرف کنسروها قابل کنترلتر است.
– هنگام چیدمان قوطیها داخل کابینت، کنسروهای قد بلندتر مانند نخودفرنگی و لوبیا را در ردیفهای عقبی بگذارید و کوتاهترها را در ردیفهای جلویی قرار دهید تا همگی آنها جلوی چشم تان باشند.
– هر وقت بعد از باز کردن کنسرو متوجه هر گونه طعم، رنگ یا مزه غیرعادی شدید، شک نکنید که باید کنسرو را دور بیندازید.
قوطی های خوشمزه یا خطرناک!؟
- اردیبهشت ۲۰, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 116 نفر
- برچسب ها : انقضا, تاریخ تولید, خطرناک, فوت کوزه گری, کنسرو, نکات خانه داری