مواد لازم :
جگر مرغ ۳۰۰ گرم پنیر سن پارمه ۱۰۰ گرم برنج ۵۰۰ گرم پنیر پارمیسان ۱۰۰ گرم نمک به اندازه کافی سس ایتالیائی ۱۰۰ گرم سیر ۲ حبه برگ مریم گلی چند برگطرز تهیه : نخست برنج را در آب خیس کرده و به همراه نمک مدت ربع ساعت بجوشانید و سپس آبکش کنید و رویش آب سرد بریزید . چلو را مجددا روی آتش گذاشته و پنیر را رنده کنید ، همینکه چلو نیم پز گردید ، چند قطعه جگر مرغ را سرخ کرده داخل آن بریزید سپس پنیر سن پارمه را رنده کرده به آن اضافه کنید صبر کنید همینکه چلو حاضر گردید ، سس نامبرده را رویش بریزید. صد گرم کره را در قابلمه ریخته و قدری سیر خرد شده و چند برگ مریم گلی مخلوطش کرده و سرخ کنید ، همینکه قطعات سیر برنگ طلائی در آمد ، مخلوط را روی چلو بریزید و به سر میز ببرید.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.