آآش قنبید غذای سنتی قم

آآش قنبید غذای سنتی قم

مواد لازم :
پیاز داغ عسلی ۳ قاشق سوپخوریگوشت گوسفند ۴۵۰ گرمکلم قمری ۵۰۰ گرمبرنج ۱.۵ فنجانروغن ۰.۵ فنجانآب گوشت ۰.۵ فنجانزردچوبه قدریفلفل قدرینمک قدریطرز تهیه :
پیاز سرخ شده باشد , گوشت قلمه گوسفندی باشد , کلم قمری باشد , آب مرغ یا گوشت باشد .کلم ها را پوست کنده و بصورت مربعهای متوسط برش می زنیم و آن را کمی سرخ می کنیم , نمک , فلفل , زردچوبه و ادویه را اضافه کرده و کمی هم می زنیم , پیاز سرخ شده را اضافه کرده و یک بار بهم می زنیم , سپس قلمه ها و برنج , آب مرغ یا گوشت را به مواد بالا اضافه کرده و با حرارت ملایم می گذاریم بپزد , چند دقیقه یکبار یهم می زنیم تا ته نگیرد پس از پخته شدن و جا افتادن آش می توان با سرکه و سیر یا ترشی مصرف کرد .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا