خوردن پروتئین های حیوانی باعث ایجاد عوارض متعددی مانند افزایش چربی خون می شود اما پزشکان استفاده از پروتئین های گیاهی را در کنار آن برای رفع نیاز بدن توصیه می کنند.
پژوهشگران به منابع پروتئینی جدیدی در میوه ها دست یافته اند که می تواند به تقویت بدن بدون عوارض موجود در پروتئین های حیوانی منجر شود.
گفتنی است: ازجمله میوههای سرشار از پروتئین آوکادو ، چغندر و کلم پیچ می باشد.بررسی ها نشان میدهند: ازجمله عوارض کمبود پروتئین در بدن انسان ها، پیری و چروک پوست، نازک شدن موها و کم خونی است.منابع غنی پروتئین در مواردی مثل تخم مرغ، گوشت، لبنیات، ماهی، غلات، حبوبات، لوبیاها،آجیل و عدس وجود دارند.اما در عین حال پزشکان به تازگی پروتئینهای گیاهی جدیدی کشف کرده اند که میتواند به افراد کمک کند، از جمله در میوه هایی مثل چغندر، اسفناج و کلم پیچ که به عنوان منابع کمکی می توانندمورداستفاده قرار بگیرند.نیاز به مصرف پروتئین در افراد مختلف فرق میکند به طور مثال زنان شیرده نیاز به مصرف پروتئین ۲۰ درصد بیشتر از حد معمول دارند و یا نوجوانان در هنگام بلوغ و تکمیل شدن رشد استخوان ها نیاز به مصرف پروتئین بیشتری دارند.کم شدن سطح پروتئین به ویژه در بدن کودکان می تواند باعث کندی رشد و در افراد بزرگسال در شرایط حادتر موجب تجمع مایعات در مچ پاها گردد.
آشنایی با انواع پروتئین ها
- خرداد ۱, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 108 نفر
- برچسب ها : انواع پروتئین, بهداشت و سلامت, پروتئین, تغذیه