مواد اولیه:
سینه مرغ متوسط ۲ عدد
جو پرک ۲۰۰ گرم (۲ پیمانه)
قارچ ۵۰۰ گرم
هویج متوسط ۳ عدد
شیر ۱ لیتر
نمک ۳ قاشق چایخوری
زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
پیاز درشت ۲ عدد
روش تهیه:
ابتدا پیاز را خرد کنید و آن را در قابلمه کمی تفت بدهید تا نرم شود. سپس کمی زردچوبه به آن بزنید. سینه مرغ را با مقداری آب اضافه کنید و بگذارید مرغ بپزد. مرغ پخته را خارج کنید و وقتی کمی خنک شد آن را ریش ریش کنید.
جو پرک و هویج را در آب مرغ بریزید و دو ساعت روی شعله ملایم بگذارید تا لعاب دهد.
سپس شیر و مرغ را با کمی نمک اضافه کنید و ۳۰ دقیقه دیگر بگذارید سوپ بپزد.
قارچ را به صورت جداگانه تفت بدهید. میتوانید ۱ قاشق آبلیمو هم به آن اضافه کنید تا رنگش تیره نشود.
وقتی قارچ نرم شد آن را به سوپ اضافه کنید. سوپ شیر را بچشید و مقدار نمک آن را تنظیم کنید. اگر مایل هستید سوپ غلیظ تر شود بگذارید مدت بیشتری روی شعله بماند.
سوپ شیر را درون کاسه مورد نظر بریزید. برای تزیین میتوانید از خامه و جعفری استفاده کنید.
نوش جان!