مصرف نانی که قهوهای رنگ و برشته است میتواند سم خطرناکی را وارد بدن فرد کند.سیمین عسگری، متخصص تغذیه گفت: مشکل اصلی نانهای مصرفی ما که معمولا به صورت سنتی در تنور تهیه میشود بدلیل حرارت بالای آن منجر به سوختگی و سمی شدن نانها خواهد شد. وی افزود: مصرف نانی که قهوهای رنگ و برشته است میتواند سم خطرناکی را وارد بدن فرد کند از اینرو مصرف مواد غذایی که سوخته است احتمال ابتلا به سرطان را در فرد مصرف کننده افزایش میدهد. وی اظهار داشت: ماده سمی که در نان سوخته وجود دارد به محض ورود به بدن تجزیه شده و منجر به تولید مادهای میشود که شامل انواع عفونتها و آسیب به سیستم ایمنی بدن خواهد شد. وی در پایان توصیه کرد: از تست کردن نان بپرهیزید و همچنین نان سوخاری که رنگ آن روشن است خریداری کنید.
از مصرف “نان برشته” خودداری کنید

- اردیبهشت 25, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 153 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تغذیه, سرطان, عوامل ایجادکننده, نان, نان برشته
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
آووکادو وخواص دارویی آن
۱۳۹۲/۰۴/۱۷
زمان مناسب برای صحبت با جنین
۱۴۰۱/۰۱/۱۸
معرفی 36 عنوان کتاب مورد توجه مقام معظم رهبری
۱۳۹۶/۰۴/۱۴