کاهش کربوهیدرات و ارتباط آن با کاهش التهاب در بیماران دیابتی و مصرف اسنک و ارتباط آن با کبد چرب، عناوین مهمترین اخبار پزشکی هستند. کاهش کروبوهیدرات در رژیم غذایی، التهاب بیماران دیابتی را کاهش می دهدتحقیقات اخیر محققان دانشگاه لینشوپینگ سوئد نشان می دهد که کاهش کربوهیدرات در رژیم غذایی باعث کاهش التهاب در بدن بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ می شود. میزان التهاب در بدن بیماران مبتلا به دیابت نسبت به افراد عادی بسیار بالاتر است و این عامل می تواند احتمال بروز بیماری های قلبی و عروقی را در این افراد افزایش دهد. یک آزمایش بالینی نشان می دهد که کاهش کربوهیدرات، مارکر های التهاب در خون را کاهش می دهد و علاوه بر آن باعث کاهش وزن بیماران می شود.کاهش کربوهیدرات در کاهش چربی خون نیز موثر است.نتایج کامل این تحقیقات در نشریه Diabetologia 2012 منتشر شده است. • مصرف اسنک باعث بروز کبد چرب و چربی ناحیه شکم می شودتحقیقات محققان دانشگاه هلند نشان می دهد که اسنک باعث بروز کبد چرب و چربی ناحیه شکمی می شود. منظور از اسنک، غذاهای آماده ای است که اغلب نوجوانان علاوه بر وعده های غذایی، به عنوان میان وعده مصرف می کنند. این غذاهای آماده حاوی مقادیر زیادی چربی و قند هستند و باعث افزایش تری گلیسیرید می شوند.نمک موجود در این غذاها علاوه بر افزایش فشار خون، از جذب کلسیم در بدن جلوگیری می کنند و باعث مرگ زودرس می شود. چاقی مهمترین چالش بهداشت جهانی است؛ طبق گزارش سازمان بهداشت جهانی، در سال ۲۰۰۸ ، بیش از ۲۰۰ میلیون مرد و نزدیک به ۳۰۰ میلیون زن چاق در سراسر دنیا وجود داشتند.
اسنک ها کبد را چرب و شکم را بزرگ می کنند

- مهر 16, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 154 نفر
- برچسب ها : اسنک, بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, تغذیه, شکم بزرگ, کبد چرب, کربوهیدرات ها
اشتراک گذاری این صفحه در :

بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶
شیر مادر در سرنوشت روانی کودکان موثر است
۱۴۰۳/۰۵/۱۰
نقاط منفی و مثبت اشتغال زنان
۱۳۹۱/۰۹/۱۲
حب و بغض در مورد خداوند از نظر روایات اسلامی
۱۳۹۲/۰۵/۰۶
یکی از عالیترین عوامل سازنده روح انسانی!
۱۳۹۵/۰۴/۱۶