بچه شما با شما بد رفتاری میکند؟ آیا اطرافیان تان همه جا میگویند: چه بچهای! چه بداخلاق؟ پیروی از ۴ قانون ساده زیر به شما امکان میدهد رفتارهای خوب را در کودک خود تقویت کنید و این رفتار را در آنها به صورت عادت درآورید…
رفتار درست بچه ها را تقویت کنید
درخواستهای مودبانه بچهها را تقویت کنید، نه نالیدنها و فریاد زدنهایشان را یا سر به سر گذاشتنها و کجخلقیها و قهر کردن هایشان را. سعی کنید بحث و گفتگوهای آرامی را که در بینتان وجود دارد چند برابر کنید، نه مجادله کردن و پافشاری و جنگیدنهایی که گاه و بیگاه بینتان به وجود میآید. بعضی والدین معمولا تا زمانی که کودک آرام و مثبت است بی نظرند و بالعکس زمانی که فرزندشان شروع به داد و قال و نا آرامی می نماید او را سرکوب نموده و او را با القاب منفی و نا خوشایند خطاب قرار می دهند و او را برای همیشه بی ادب و گستاخ می خوانند. در صورتی که اگر در مواقع رفتار های مثبت، او را حمایت کنند و تشویق نمایند دیگر کودک نیاز ی نمی بیند تا از طریق شیطنت و رفتار های پر شور و نه چندان مطلوب جلب توجه نماید.
چه خوب است که گاها در مواقعی که خودشان را به خواب می زنند شروع به تمجید از آنان کنید.
از فرزندانتان توقع رفتار خوب داشته باشید
بچه ها باید بدانند که شما چه توقعی از آنها دارید و آنها چه توقعی میتوانند از شما داشته باشند. وقتی بچهها بتوانند پیشبینی کنند که عکسالعمل شما در برابر رفتارشان چگونه خواهد بود، میتوانند رفتارهای انتخابی خود را بهتر کنند. مطمئن باشید که میتوانید به آنها اعتماد کنید. برای اینکه رفتار های شما قابل پیش بینی گردد لازم است تا هماره قانون های یکسانی را وضع کنید و همیشه انتظارات یکسانی از آنها داشته باشید . او باید بداند که رفتار منفی در هر مکانی منفی است و مهم نیست که در چه جمع و گروهی به سر می برید.
اگر در مواقع رفتار های مثبت، او را حمایت کنند و تشویق نمایند دیگر کودک نیاز ی نمی بیند تا از طریق شیطنت و رفتار های پر شور و نه چندان مطلوب جلب توجه نماید.
وقتی الگوی بدرفتاری را تشخیص دادید، شیوه رفتارتان را تغییر بدهید
به فرزندانتان قوانین رفتاری حاکم بر خانوادهتان را بگویید. دقت کنید کهاین قوانین باید مشخص، ثابت و عقلانی باشد. از جدولهای رفتاری و تعهدات استفاده کنید. موفقیت ها و رفتارهای خوبشان را پررنگ کنید. از آنها حمایت کنید و تشویق هایتان را هم در این جدول بگنجانید. حتی چه خوب است که گاها در مواقعی که خودشان را به خواب می زنند شروع به تمجید از آنان کنید.
تنبیه معقول در نظر بگیرید
در برابر بچه هایتان از تنبیه هایی استفاده کنید که به آنها بیاموزد که در برابر اعمال و رفتارشان مسوول اند. بچه ها با تنبیه های معقول به خوب زندگی کردن ادامه می دهند. این تنبیه ها میتوانند شامل محدود کردن و کوتاه کردن زمانهای بیرون بودنشان باشد. فراموش نکنید وقتی از دستشان عصبانی هستید به هیچ عنوان آنها را تنبیه بدنی نکنید! و میزان تنبیه را با میزان رفتار منفی متناسب نمایید.
اگر تازه بچه دار شدید، بدانید

- اسفند 2, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 217 نفر
- برچسب ها : بچه دار, تنبیه, توقع, رفتار درست, مشاوره, نوزاد و کودک, والدین
اشتراک گذاری این صفحه در :

بهترین و سالمترین نان کدام است؟
۱۴۰۳/۱۲/۲۸
اعمال شبهای قدر و اعمال مخصوص شب نوزدهم ماه رمضان
۱۴۰۳/۱۲/۲۷
عوارض چهار زانو نشستن
۱۴۰۳/۱۲/۲۷
معیارهاى گزینش در نامه 53 نهج البلاغه
۱۴۰۳/۱۲/۲۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶