قهوه در کارکرد متابولسیم بدن کمک کننده است، بنابراین تأثیر کلی بر بدن میگذارد.
پیام فرحبخش متخصص تغذیه درخصوص تأثیر نوشیدن قهوه در بدن گفت: قهوه به علت وجود کافئین خاصیت آرام بخشی دارد، برای زمانی که شخص دچار استرس، بیقراری و یا وضعیتهای تنشی در زندگی میشود مصرف ۲ تا ۳ فنجان قهوه توصیه میشود.
وی اظهار داشت: لازم به ذکر است مصرف بیش از حد قهوه میتواند باعث تحریک اعصاب شود بنابراین قهوه در حد تعادل به همه افراد توصیه میشود.
وی افزود: قهوه از لحاظ کارکرد عصبی و روانی کمک کننده و مقداری از تنش و استرس را میکاهد ضمن اینکه وجود کافئین در قهوه موجب افزایش تمرکز و توجه در افراد میشود.
این متخصص تغذیه گفت: بیماران دیابتی بهتر است قهوه را با قند و شکر رژیمی مصرف کنند زیرا درحال حاضر قندهای مصنوعی در دسترس بوده و موجب کیفیت زندگی دیابتیها شده است زیرا هم آن طعم شیرینی را به آنها میدهد و هم از لحاظ روحی روانی به آنان کمک میکند تا احساس نکنند که با بقیه افراد جامعه فرق دارند.
وی در پایان گفت: قهوه در کارکرد متابولسیم بدن کمک کننده است بنابراین یک تأثیر کلی بر بدن میگذارد همینطور یک حالت نشاط به بدن میدهد که این حالت قطعا در تمام سیستمها و ارگانهای بدن تأثیر میگذارد زیرا وضعیت روانی شخص در کارکرد بدن بسیار موثر است.
این نوشیدنی سوخت و ساز بدنتان را بالا می برد

- تیر 29, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 141 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, تغذیه, قهوه, کافئین, نوشیدنی ها
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶