یکی دیگر از احکام و دستوراتی که بابیان و بهائیان به آن عمل می کنند حکم به جواز موسیقی است و بدون در نظر گرفتن آفت های آن گوش و چشم بسته به این دستور عمل می کنند.
بهاء در کتاب اقدس صفحه ۱۶ می گوید: «ما شنیدن آوازها و نغمه ها را حلال کردیم، ولی بپرهیزید از اینکه آوازها شما را از حد ادب خارج سازد.»
دستور به بدیها یکی از خصوصیات باب و بهاء می باشد دستور به جواز موسیقی که طبق آیات و روایات و کلمات دانشمند جهان برای انسان مضر می باشد و انسان را از نظر جسمی و روحی در ضعف قرار می دهد.
رسول اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: «از این پس از گوش دادن به سازها و آوازها، اجتناب کنید زیرا این دو نفاق را در دل می رویانند، همچنان که آب سبزه را می رویاند. [۱] .
همچنین رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند «خداوند مرا به عنوان رحمتی برای جهانیان برانگیخت و من سازها و نی ها و امور جاهلیت را نابود و قدغن می کنم.» [۲] .
همچنین رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند: «آواز خوانی طلسم زناست» [۳] .
همچنین امام صادق علیه السلام فرمودند: «خانه ای که در آن نوای موسیقی باشد از حوادث ناگهانی ایمن نیست در آن دعا مستجاب نمی گردد و فرشتگان بر آن داخل نشوند» [۴] .
خوب این بخشی از احادیث اسلامی در مورد موسیقی بود همان موسیقی که بهاء حکم به جواز آن داده است، همان موسیقی که به تعبیر احادیث سبب نفاق و کفر و آلودگی است.
اما جالب است بدانید که موسیقی حتی از نظر دانشمندان اسلامی و غیراسلامی رد شده است و علم ثابت کرده است که موسیقی برای بدن مضر است که به بعضی از این کلمات اشاره می کنیم.
دکتر ولف آدلر، استاد دانشگاه کلمبیا می گوید: «موسیقی علاوه بر اینکه سلسله اعصاب ما را در اثر جلب دقت غیرطبیعی آن سخت خسته میکند، عمل ارتعاش صوتی که در موسیقی انجام می شود تولید عرقی خارج از حد طبیعی در پوست می نماید که بسیار زیان بخش است و ممکن است مبداء امراض دیگری قرار گیرد» [۵] .
«موسورسکی که خود اطلاعاتی از فن موسیقی داشته می گوید: «برای ما نه موسیقی لازم است و نه نقاشی و نه سنگتراشی، شما و امثال شما ریاکاران و دروغزنان بروید و پی کارتان، ما احتیاج به افکار زنده و بیدار داریم» [۶] . و همچنین ارسطو می گوید: «هر وقت کشوری را دیدید که از پیشرفتهای علمی محروم است و به جای مخترع و مکتشف و صنعتگر، آوازه خوان و موسیقی نواز را هنرمند معرفی می نماید، بدانید دستهای خیانت در فرهنگ آن کار می کند» [۷] .
دکتر آلکسیس کارل فیزیولوژیست و زیست شناس فرانسوی می گوید: «ساز و آواز و کنسرت ها و اتومبیلها و ورزش ها نمی تواند جای فعالیتها و کارهای سودمند اجتماعی را بگیرند، رادیو نیز مانند سینما و موزیکال سستی کامل به کسانی می بخشد که با آن سرگرم اند بدون شک الکلیسم، کارگران ما را از پا در می آورد و سر و صدای رادیو و سینما و ورزش های نامناسب روحیه فرزندان را فلج می کند» [۸] .
حالا خود قضاوت کنید افرادی که ابدا به فکر سلامت جوانان و جامعه نیستند قابلیت پیروی دارند، کسانی که مردم را به آتش دعوت می کند قابلیت اطاعت دارند؟؟؟
خیر اینان دست نشاندگان غرب بیش نیستند و قصدی جز تضعیف دین و مذهب مردم را ندارند به راستی مگر دین متضمن سلامت و معنویت انسانها نیست!!! «پس چرا اینها «باب و بهاء» مردم را به بی دینی و انحراف و… دعوت می کنند؟ خود قضاوت کنید.
——————————————————————————–
[۱] کنزل العمال، ص ۴۰۶۶۱.
[۲] بحارالانوار جلد ۷۹ ص ۲۵۰.
[۳] بحارالانوار جلد ۷۹ ص ۲۴۷.
[۴] مستدرک الوسائل باب ۷۸.
[۵] تأثیر موسیقی بر اعصاب و روان ص ۱۶۹.
[۶] تأثیر موسیقی بر اعصاب و روان ص ۱۶۹.
[۷] تأثیر موسیقی و روان ص ۲.
[۸] تأثیر موسیقی بر اعصاب و روان ص ۱۶۸.
مؤلف: محمد حسین طغیانی