باب و بهاء و کشف حجاب

باب و بهاء و كشف حجاب

یکی دیگر از احکام و دستوراتی که بابیان و بهائیان به آن معتقدند و به آن عمل می کنند دستور کشف حجاب می باشد که آنها قائلند حجاب امر ضروری نمی باشد و تنها یک عادت محسوب می شود و عمل نکردن به آن ضرری به دین نمی زند.
مسیوئیکلا در کتاب مذاهب ملل ص ۳۵۲ از قول اقدس نقل می کند: «این مسئله محقق است که حجاب بیشتر بواسطه عادت معمول شده است نه بواسطه قانون، زنان پیغمبر نیز امر حجاب نداشتند، تا اینکه عربی بی ادبانه نزد پیغمبر آمد و خواست عایشه را از او بخرد، و باید دانست که حکم حجاب مخصوص است بزوجات مقدسه پیغمبر، ولی به هر حال این عادت نظر بقدمتش محترم است، و اگر این عادت بعکس جاری شود موجب اصلاح اخلاق فاسده شهرهای ما خواهد شد» [۱] .
و همچنین شوقی افندی جانشین دوم بهاء در لوح ایران و سائر صفحات شرق در سال ۱۳۴۲ قمری می گوید: «به مرور ایام چون امر حجاب بتدریج و به حسب حکمت الهیه تخفیف یابد و از میان رود نساء و رجال هر دو در انتخاب و عضویت محافل روحانی شریک و سهیم و معاون یکدیگر گردند، همچو یوم فیروز مبارکی خواهد رسید، و اماء الرحمن در انجمن یاران ظهور و بروز عجیب نمایند» [۲] این کلمات بابیان و بهائیان در مورد کشف حجاب بود، حجابی که طبق آیات و روایات بر هر مسلمانی واجب است و در ادیان گذشته نیز واجب بوده است.
چرا که خداوند در قرآن کریم می فرماید: «ای پیامبر به زنان و دختران خود و زنان مومنان بگو که خویشتن را به چادر فرو پوشند که این برای اینکه آنها شناخته شوند تا از تعرض و جسارت آزار نکشند بر آنان بسیار بهتر است و خدا آمرزنده و مهربان است» [۳] .
و همچنین خداوند متعال می فرماید: «زنان را باکی نیست که نزد پدران و فرزندان و برادران و برادرزادگان و خواهرزادگان و زنان مسلمان و کنیزان ملکی خود بی حجاب درآیند. از خدا بترسید که او بر همه چیز گواه است [۴] این دو آیه نشان دهنده این است که حجاب واجب است و مخصوص زنان پیامبر نبوده است بلکه همه مسلمانان مکلف به انجام آن می باشند و در هیچ زمان و موقعیت و مکانی نسخ نمی شود. و حتی به قول علی محمد باب «حلال محمد حلال است تا روز قیامت و حرام او حرام است تا روز قیامت» [۵] .
پس چطور بابیان و بهائیان قائلند که مسئله حجاب عادتی بیش نیست و به مرور زمان از بین می رود. حتی اگر عده ای بواسطه هوای نفس و پیروی افراد بی دینی به مانند باب و بهاء آن را کنار بگذارند.
چرا که رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم فرمودند:
«در آخرالزمان از میان امت من زنانی خواهند آمد که پوشش دارند اما برهنه اند و بر سرهایشان برآمدگی مانند کوهان شتر خراسانی وجود دارد،… پس آنان را لعنت کنید که ملعونند» [۶] .
همچنین باید گفت حجاب در ادیان گذشته مثل یهود و مسیح نیز بوده است و بهترین دلیل برای مدعی ما حجاب زنان مسیحی یا یهودی است که در سلک کشیشان درآمده اند و خود را پیروان دین می دانند. اما براستی آیا حجاب سبب وقار و امنیت زنان نمی شود و بین آنها و زنان آلوده و معصیت کار فرق نمی گذارد بله چنین است چرا که حتی زنان چین و ژاپن که بعضا مسلمان هم نیستند به لباسهای سنتی و پوشش دار رو آورده اند و می گویند این پوشش به ما وقار و امنیت می دهد و دیگر به چشم، جنس و کالا، به ما نگاه نمی شود
آیا چنین نیست که کشف حجاب موقعیت را برای هوسرانان مساعد می کند و با سوء استفاده از آنها، سبب انهدام خانواده ها و کانون گرم خانواده ها می شوند
پس چرا کسی که ادعای نبوت و امامت و خدائی دارد مردم را به چنین منجلابی دعوت می کند؟ آیا این خود دلیل دروغگوئی آنها نیست؟؟؟
حجابی که ویل دورانت در صفحه ۳۰ جلد ۱۲ تاریخ تمدن راجع به قوم یهود و قانون تلمود می نویسد: «اگر زنی به نقض قانون یهود می پرداخت چنانکه مثلا بی آنکه چیزی بر سر داشت به میان مردم می رفت و یا در شارع عام نخ می رشت یا بر هر سنخی از مردان درددل می کرد یا صدایش آنقدر بلند بود که چون در خانه اش تکلم می نمود همسایگان می توانستند سخنان او را بشنوند، در آن صورت مرد حق داشت بدون پرداخت مهریه او را طلاق دهد» [۷] .
پس چرا عده ای قانون شکستند و مسئله حجاب را انکار کردند.

——————————————————————————–
[۱] محاکمه و بررسی باب و بهاء جلد ۳ ص ۲۱۰.
[۲] محاکمه و بررسی باب و بهاء جلد ۳ ص ۲۱۰.
[۳] سوره نور آیه ۵۹.
[۴] نور آیه ۵۵.
[۵] صحیفه عدلیه ص ۵.
[۶] بهشت اخلاق جلد ۲ به نقل از صحیح مسلم.
[۷] مسئله حجاب ص ۱۹ از آیت ا.. مطهری.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا