با اجازه بوشهری ها- رنگینک با کدو حلوائی

با اجازه بوشهری ها- رنگینک با کدو حلوائی

این روزها برای آنکه بتوانیم خودمان را از ابتلا به آنفلوآنزا مصون نگه داریم، توصیه های مختلفی می شنویم؛ از خوردن انواع سبزی های رنگی تازه گرفته تا انواع آجیل و لبنیات. یعنی نه تنها وعده های اصلی غذایی مان مهم اند؛ بلکه اجزای تشکیل دهنده میان وعده ها نیز دارای اهمیت اند و تکمیل کننده یک برنامه غذایی. البته از نظر متخصصان تغذیه، بهتر است که وعده ها و میان وعده هایی که می خوریم، تلفیقی باشند از چند گروه غذایی مختلف؛ مثلا همین رنگینکی که ازش حرف می زنیم و با کدوحلوایی تهیه می شود (نه خرما) نمونه خوبی است. البته رنگینک اصلی را با خرما می پزند و دست پخت بوشهری های عزیز است ولی رنگینک ما شکل تازه ای از همان غذای سنتی است که یکی از اجزای اصلی اش را کدو حلوایی تشکیل می دهد…● مواد لازم ( برای ۴ نفر):▪ کدو حلوایی / ۵ لیوان / ۱۲۵ کیلوکالری▪ کره / ۸ قاشق مرباخوری / ۳۶۰ کیلوکالری▪ کنجد / ۶ قاشق غذاخوری/ ۳۰۰ کیلوکالری▪ گردو/ ۱۶ عدد/ ۳۶۰ کیلوکالری▪ پودر نارگیل/ ۴ قاشق غذاخوری / ۹۰کیلوکالری▪ عسل/ ۸ قاشق غذاخوری / ۱۳۰ کیلوکالری▪ شکر، زعفران و دارچین/ به میزان دلخواه/ 
● طرز تهیه:ابتدا کدو حلوایی ها را تکه کرده و در قابلمه ای قرار دهید تا  کاملاً پخته شود. سپس به آن کره را افزوده و با ادویه های یادشده کمی تفت دهید. بعد از ۵ تا ۶ دقیقه مغزه ها را نیز اضافه کنید. سپس دسر تهیه شده را در ظرفی ریخته و بعد از خنک شدن، در میان وعده به همراه یک نوشیدنی گرم میل کنید.این دسر تقریباً ۱۳۷۰ کیلوکالری انرژی دارد و در صورت تقسیم کردن آن بین ۴ نفر، هر نفر۳۵۰ کیلوکالری انرژی دریافت خواهد کرد.البته در صورتی که با سایر مغزها همراه شده باشد به آن حداقل ۱۰۰ کیلوکالری دیگر نیز افزوده خواهد شد.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید