مطلب دوم-زن و شوهری که در صدد جدایی هستند اگر دارایفرزند هستند باید بفکر آنهانیز باشند.آسایش و خوشی بچه در اینست کهپدر و مادرش با هم باشند تا او زیر سایه پدر و دردامن عطوفت مادرپرورش یابد.
اگر این زندگی مشترک از هم پاشید کانون امید بچه واژگون گشتهدوران خوشی او خاتمه مییابد.اگر پدر از او نگهداری کند از مهر ومحبتهای بیشائبه مادر محروم میگردد و بسااوقات زیر دست نامادریمیشود.تکلیف نامادری هم روشن است.زیرا او از بچه هووی سابقخودش خوشش نمیآید و او را مزاحم و سربار خویشتن محسوب میدارد.
لذا تا بتواند او را اذیت و آزار میکند.پدر هم جز سکوت و صبر و حوصلهچارهای ندارد.
عروس ۱۴ سالهای که خودکشی نموده بود در بیمارستان گفت:
یک ساله بودم که پدر و مادرم از هم جدا شدند.و بطوری که شنیدهام پدرمیک سال و نیم بعد با زنی ازدواج کرده که هم اکنون با هم زندگی میکنند.
زن پدرم مرا مرتب کتک میزد حتی چند بار تنم را با سیخ کباب داغ کرد…
پدرم با اینکه از نظر مادی وضع خوبی داشت مانع مدرسه رفتنم شد ومجبور شدم همیشه حسرت درس و کتاب را بخورم.یک ماه قبل پدرم باتهدید و زور مرا به عقد مرد ۴۵ سالهای درآورد (۱۴) .
دختر ده سالهای به نام…به مددکاران اجتماعی گفت:درستبهیادم نیست ولی همین قدرمیدانم که یک شب پدر و مادرم دعوایشان شد.
روز بعد مادرم رفت و چند روز بعد پدرم مرا به عمهام سپرد.مدتی نزدعمهام بودم.تا اینکه این پیرزن مرا از عمهام گرفت و به تهران آورد.چند سالی است نزد او نگهداری میشوم و آنقدر رنج میبرم که دیگرنمیخواهم به خانه او بروم.خانم آموزگار گفت:امسالمثل همیشه سال تحصیلی آغاز شد و دبستان مهام از عدهای ازدانشآموزان نامنویسی کرد…این دختر هم یکی از آنان بود.ولی در کلاسآرام نبود.نمیتوانست درس بخواند.دائم مانند اشخاص مریض سرش رامیان دستهایش میگذاشت و بفکر فرو میرفت.حتی چند روز بعد از ظهرکه مدرسه تعطیل شد در گوشهای از حیاط مدرسه نشست و هر چه اصرارکردیم به خانه برود قبول نکرد.پریروز علتبه خانه نرفتن او را پرسیدم.
گفت:نزد زنی به نام…نگهداری میشوم.پیرزن مرا اذیت میکند و دیگرنمیخواهم به خانه اوباز گردم.پرسیدم پدر و مادرت کجا هستند؟چنددقیقه گریستسپس گفت:آنها از هم جداشدند و پدرم مرا به آن پیرزنسپرده است (۱۵) .
دختر ۱۳ سالهای به نام…در تراس یکی از باغات درّوس خود راحلقآویز کرد.این دختر با دوبرادر خود در این باغ زندگی میکرد.
برادرش گفت:پدر و مادرم سه سال پیش از هم جدا شدند.مادرم با مرددیگری ازدواج کرد وپدرم نیز دو ماه پیش فوت شد.من ساعت ۵/۶ بعد ازظهر دیروز وقتی به خانه آمدم مشاهده کردم خواهرم خود را حلقآویز کردهاست (۱۶) .
و اگر مادر سرپرستی فرزندش را به عهده بگیرد آن طفل معصوم از سرپرستی و مراقبت پدرمحروم میگردد و بسا اوقات زیر دست ناپدریواقع میشود.
مادری به کمک شوهر جدیدش دست و پای پسر بچه هشتسالهخود را در اتاق در بستهای به تختخواب بستند و به گردش رفتند.وقتیبرگشتند دیدند اتاق آتش گرفته و بچه سوخته است. (۱۷)
با وقوع طلاق کانون گرم خانواده از هم پاشیده میشود و فرزندانآن خانواده بیسرپرست وبیپناه میگردند و گاهی پدر و مادر در اثرلجبازی و خودخواهی به کلی آن افراد بیگناه را رهامیسازند.چهارکودک ۱۲ و ۹ و ۶ و ۴ ساله سرگردان به پاسگاه متحصن شدند.پسربزرگ گفت:مدتی قبل پدر و مادرمان بر اثر اختلاف و دعواهایشبانه روزی از هم جدا شدند و دیگرهیچکدام حاضر نیستند سرپرستی مارا قبول کنند. (۱۸)
وقتی اطفال بیگناه سرپرستخویش را از دست دادند و پناهگاهینداشتند غالبا ولگرد وهرزه میشوند و در اثر بیتربیتی و عقدههای روحیممکن است در زمان کودکی یا بعد ازبزرگ شدن دستبه دزدی و قتل وجنایتبزنند.
چنانکه آثار آن در صفحات مجلات و روزنامهها منعکس میگردد،اطلاعات مینویسد:
در تحقیق که از کانون اصلاح و تربیت کودکان دیدیم از ۱۱۶ نفرجوان بزهکار کانون،هشتادنفرشان نامادری داشتند و اغلب دلیل انحراف خود را وجود نامادری و سختگیریهای او ذکرکردهاند. (۱۹)
آقای محترم،و خانم گرامی برای رضای خدا و به خاطر فرزندانبیگناهتان فداکاری کنید،گذشت داشته باشید،بهانهجویی نکنید،ازهوسبازی دستبردارید،عیوب کوچک را نادیده بگیرید،لجاجت وستیزهگری بخرج ندهید،در عواقب کار خودتان و فرزندان بیگناهتانخوب بیندیشید،آنها تقصیر ندارند.
به چشمهای فرو رفته و چهره افسرده آنان ترحم کنید.
این افراد بیگناه از شما انتظار دارند آشیانه آنها یعنی کانون گرمخانوادگی را از هم نپاشید وآن جوجههای بی پر و بال را پراکنده وسرگردان نسازید.
اگر به خواسته درونی آنان توجه نکنید و دلشان را بشکنید آه و نالهآنان بیاثر نخواهد بودروی سعادت و خوشبختی را نخواهید دید.
14-کیهان ۲۹ آبان ۱۳۴۸
15-اطلاعات ۲۸ مهر ماه ۱۳۴۸
16-اطلاعات ۴ بهمن ۱۳۵۱
17-اطلاعات ۷ خرداد ۱۳۴۹
18-اطلاعات ۱۸ بهمن ۱۳۴۸
19-اطلاعات ۲۲ اسفند ماه ۱۳۵۰
a
بزرگترین مانع حل اختلاف ۲

- اسفند 6, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 200 نفر
- برچسب ها : تهديدهاي رواني و رفتاری, تهدیدها, حل اختلاف، خانواده، طلاق، زوج, طلاق
اشتراک گذاری این صفحه در :

روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
آیا زدن کودکان کار درستیه ؟
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶