کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی گفت: طعم شیرین لیموشیرین، با تحریک بزاق دهان باعث هضم سریع غذا میشود.اصغر نقشی در گفتوگو با ایسنا، افزود: در صورت مصرف میوه لیمو شیرین با پوست داخلی، مقدار ۷۷ میلیگرم ویتامین “ث” به بدنمان میرسد، در حالی که مصرف آن بدون پوست داخلی، فقط دارای ۵۳ میلی گرم ویتامین “ث” است.وی تشریح کرد: حجم زیادی از لیموشیرین را آب تشکیل میدهد و به همین دلیل این میوه خاصیت ادرارآور و همین طور ملین دارد.نقشی از نقش تاثیرگذار لیموشیرین در جلوگیری از پوکی استخوان گفت و ادامه داد: لیموشیرین میوهای سرشار از کلسیم است که میتواند در جلوگیری از پوکی استخوان بخصوص در زنان نقش موثری ایفا کند.کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: نقش پیشگیری کننده ویتامین “ث” موجود در این میوه از بروز سرماخوردگی به اثبات رسیده است.وی مصرف لیموشیرین را در پیشگیری از کم خونی مفید دانست و اظهار کرد: اسیدفولیک موجود در لیموشیرین نسبت به میوهها دیگر بیشتر است و نقش موثری در پیشگیری از کم خونی ایفا میکند.کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانشرقی افزود: این میوه حاوی مقدار زیادی فسفر، منیزیم، پتاسیم، سدیم و کلسیم است.
نقشی با اشاره ای به بهبود بخشیدن به عملکرد قلب با مصرف لیموشیرین تاکید کرد: لیموشیرین با بهبود بخشیدن به عملکرد قلب باعث گردش مناسب خون میشود.