ترافل میوه ای با شکلات سفید

ترافل میوه ای با شکلات سفید

مواد لازم:خامه ۱۲۵ میلی لیترشکلات سفید ۲۵۰ گ خرد شدهمیوه شکری ۱۲۵ گ خرد شدهبیسکویت ساده ۱۲۵ گ خرد شدهآب پرتقال ۳ ق چپودر نارگیل به میزان لازم ( برای تزئین )طرز تهیه:خامه را در ظرفی روی حرارت قرار دهید تا بجوشد شکلات را اضافه کرده از روی حرارت برداشته میوه شکری بیسکویت و آب پرتقال را اضافه کرده روی آن را پوشانده در یخچال قرار دهید گاهی مایه را به هم بزنید تا کمی فرم بگیرد سپس به اندازه ۱ ق چ برداشته در دست گرد کنید و نیمی را در پودر نارگیل و نیم دیگر را در شکلات سفید آب شده بغلطانید مجدداً در یخچال به مدت ۴ ساعت زمان دهید تا کاملاً فرم بگیرد .

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا