مواد لازم:
برنج چهار پیمانه
مرغ ۲۰۰ گرم
پیاز یک عدد
اسفناج ۷۰۰ گرم
آلو هفت عدد
تخممرغ چهار عدد
ماست یک پیمانه
زعفران دمکشیده ۱/۴ پیمانه
کره ۱۵۰ گرم
روغن مایع چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم طرز تهیه:
برنج را خیس میکنیم .مرغ را با پیاز میپزیم .
اسفناجها را خرد کرده، روی حرارت میگذاریم تا آب آن کشیده شود و بعد با روغن مایع سرخ میکنیم.
تخممرغها را زده نمک، فلفلسیاه، زعفران دمکرده و کره آبکرده را به آن اضافه میکنیم سپس ماست را افزوده و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شود.آلوها را از قبل خیس کرده، گوشت آن را از هسته جدا و کنار میگذاریم.
استخوانهای مرغ پخته را جدا کرده و گوشت آن را به قطعات کوچک تقسیم میکنیم.برنج را آبکش کرده و کنار میگذاریم.
سس ماست و تخممرغ را به سه قسمت تقسیم کرده یک قسمت را با مرغ خردشده و قسمت دوم را با برنج آبکش شده مخلوط میکنیم.
ظرف پیرکس یا تفلون را چرب کرده برنج مخلوط با سس را در آن ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و با پشت قاشق فشار میدهیم تا به هم بچسبد، روی آن اسفناج را ریخته و صاف میکنیم و بعد از اسفناج آلوها را ریخته و مقداری برنج روی آن میریزیم تا آلو و اسفناج را پوشش بدهد سپس مرغها را روی برنج ریخته و مرتب میکنیم در مرحله آخر باقیمانده برنج را ریخته و با پشت قاشق به برنج فشار میآوریم تا صاف شود، قسمت سوم سس را دور ظرف روی برنج میریزیم. روی ظرف را با فویل میپوشانیم و چند سوراخ روی فویل به وجود میآوریم آنگاه ظرف را در طبقه وسط فری که از قبل روی حرارت ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم شده به مدت یک تا یک ساعت و نیم میگذاریم تا زیر برنج طلایی شود. در نهایت از ظرف در آورده در یک سینی برمیگردانیم و با یک چاقوی تیز برش میزنیم