دانشمندان دانشگاه نیوکاسل در انگلیس می گویند یک ترکیب موجود در جلبک های دریایی را شناسایی کردندکه می تواند جذب چربی در بدن را متوقف کند.
نتایج تحقیقات محققان نشان می دهد گیاه آلژینات (alginate) که در کف دریا می روید می تواند جذب چربی در روده را متوقف کند.
محققان می گویند این عصاره می تواند به عنوان یک مکمل به غذاهای روزانه مثل کیک، سوسیس و شیرینی اضافه شود و آن را تبدیل به یک غذای سالم کند.
آنها توانایی جلبک دریایی آلژینات در کاهش چربی را توسط آنزیم های گوارشی لیپاز پانکراس مورد بررسی قرار دادند.
محققان می گویند توقف فعالیت این آنزیم سبب می شود مقادیر کم چربی توسط بدن جذب شوند.
نتایج این بررسی نشان می دهد افزایش ۴ برابری در تنها یک نوع آلژینات می تواند جذب چربی را تا ۷۵ درصد کاهش دهد.
محققان در حال حاضر در آزمایش های مختلف این جلبک دریایی را به نان اضافه کردند و دریافتند حتی مصرف مقدار کمی از این مکمل، جذب چربی را تا یک سوم کاهش می دهد.
محققان امیدوارند پس از این نتایج بتوانند مطالعات و آزمایش های بالینی را آغاز کنند.
به گفته محققان با این که این یافته جدید می تواند به مبارزه با چاقی کمک کند، اما همواره بهترین راه برای جلوگیری از جذب چربی، کاهش مصرف چربی است.
شرح کامل نتایج این بررسی در نشریه Food Chemistry منتشر شده است.
جلبک دریایی سبب کاهش جذب چربی در بدن می شود
- تیر ۲۴, ۱۳۹۲
- ۰۰:۰۰
- No Comments
- تعداد بازدید 116 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, پزشکی و بهداشت عمومی, جذب چربی, جلبک دریایی, گیاهان, گیاهان دریایی