جویس توت فرنگی

جويس توت فرنگي

مواد لازم:توت‌فرنگی – دو کیلوشکر – ۵/۲ کیلوآب – دو پیمانهآب – نصف پیمانهطرز تهیه:داخل یک ظرف لعابی توت‌فرنگی‌های تمیز شسته و خشک شده و بدون کاسبرگ را یک ردیف ریخته و یک ردیف شکر می‌ریزیم. این کار را تا انتهای توت‌فرنگی و شکر ادامه می‌دهیم و به مدت ۲۴ ساعت در یخچال قرار داده تا آب آن خارج شود. آب خارج شده را به مدت پنج دقیقه در ظرف لعابی حرارت می‌دهیم سپس توت‌فرنگی‌ها را در پارچه سفیدی ریخته تا آب آن خارج شده و توت‌فرنگی‌ها در پارچه بماند سپس دوطرف پارچه توت فرنگی‌ها را جمع کرده و آن را در ظرف لعابی دیگری که دو پیمانه آب درون آن ریخته‌اید قرار داده و روی حرارت بگذارید تا جوش بخورد و طمع و بوی توت‌فرنگی وارد آن شود و سپس دستمال را خارج کرده و آب توت‌فرنگی خارج شده را که از ابتدا کنار گذاشته‌‌ایم به ظرف لعابی اضافه کرده و روی حرارت بالا قرار می‌دهیم تا غلیظ شود. بعد از سرد شدن درون شیشه نگهداری کنید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا