خواص بادمجان در درمان بیماری صرع

خواص بادمجان در درمان بيماري صرع

تحقیقات جدید نشان می دهد که بادمجان دارای یک ماده ضد تشنج است و در درمان بیماری صرع اثر بسیار خوبی دارد. بنابراین اشخاصی که تشنج دارند و یا مبتلا به این بیماری میباشند بهتر است که از بادمجان استفاده کنند.
مهمترین خاصیت بادمجان کم کالری بودن آن است که غذای بسیار خوب برای کسانی است که میخواهند وزن کم کنند زیرا دارای ویتامین و مواد معدنی نیز می باشد .ـ بادمجان را حتما به حالت کاملا رسیده باید مصرف کرد، زیرا خام آن طعم تلخ داشته و در افرادی که آسم و برونشیت دارند باعث تحریک این بیماریها میشود.
ـ بادمجان اثر نرم کننده و مدر دارد و بعلت دارا بودن آهن در رفع کم خونی داروی موثری است.
ـ بادمجان را می توان برای از بین بردن ورم و التهاب بر روی عضو ملتهب گذاشت. دانه بادمجان ایجاد یبوست می کند.
ریشه بادمجان و شاخه های خشک شده و برگهای آن اثر بند آورنده خون را داشته، قابض بوده و می توان برای درمان انواع خونریزیها استفاده کرد.
ـ بادمجان پاد زهر خوبی برای مسمومیتهای حاصل از خوردن قارچ سمی است.
خوردن بادمجان گرفتگی رگها را باز کرده و شخص را از خطر سکته قلبی محفوظ میدارد و نیز برطرف کننده یبوست نیز هست.
ـ برگها و پوست سیاه بادمجان اگر جوشانده شود، این جوشانده درمان اسهال خونی است. همچنین جوشانده ریشه بادمجان در درمان بیماری آسم موثراست.
گفتنی است، بادمجان مقوی معده است. آب زردرنگی که در موقع نمک زدن و گذاشتن بادمجان از آن خارج می شود برای خشک کردن عرق دست و پا بهترین داروست و اشخاصی که دست و پایشان مرتب عرق می کند باید چند بار در روز آن را با این آب بشویند تا از شر این مرض آسوده شوند.
اگر بادمجان را بسوزانند و خاکستر آن را با سرکه خمیر کنند و به زگیل بمالند زگیل کنده خواهد شد.
از بادمجان می توان به عنوان مسکن برای تسکین در استخوان شکسته و ضرب خورده استفاده کرد بدین طریق که باید بادمجان را در فر قرار داد تا نیم پز شود و سپس آب آنرا با فشار گرفته و به مقدار نصف آن آب شکر قهوه ای اضافه کرده و آنرا هم بزنید و بنوشید.
بادمجان دارای آلکالوئیدی بنام سولانین Solanine است که ممکن است در معدههای ضعیف ایجاد آلرژی و مسمومیت کند.
شایان ذکراست، بادمجان با همه خواصی که گفته شد نباید مورد استفاده اشخاصی که بواسیر و یا درد چشم دارند قرار گیرد، زیرا بیماری آنها را تشدید می کند. این اشخاص اگر می خواهند بادمجان بخورند بهتر است آنرا با گوشت، روغن و یا سرکه پخته و سپس مصرف کنند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا