خواص دارویی کره پسته

خواص دارویی کره پسته

کره پسته محصول غذایی خمیری شکل است که از مغز پسته برشته و آسیاب شده همراه با شکر یا شیرین کننده‌ های طبیعی مانند عسل و شهد به دست می ‌آید. این محصول به راحتی می ‌تواند در دمای اتاق نگهداری شود و نیازی به فریز کردن ندارد.کره پسته می ‌تواند در صبحانه و عصرانه مورد استفاده کودکان و سالمندان قرار گیرد. این محصول منبع خوب چربی از نوع غیر اشباع و پروتئین است. اصطلاح کره پسته به این دلیل انتخاب شده است که روغن پسته در فرایند تولید جدا نمی ‌شود و چربی محصول صد درصد از مغز پسته و فاقد کلسترول است. کره پسته به دلیل مقادیر بالای فسفر و آهن جهت افزایش حافظه و ضریب هوشی مناسب است. همچنین برای ورزشکاران و بزرگسالان غذایی مقوی، کم حجم، سریع ‌الجذب و مفید است.چون در تولید این محصول هیچ ‌گونه فرایند شیمیایی و حرارتی به کار نمی ‌رود خواص پسته نیز حفظ گردیده است.کره پسته بسته به سلیقه می‌ تواند موارد مصرفی مشابه شکلات داشته باشد از جمله:

* مصرف با نان به تنهایی به عنوان صبحانه کامل
* همراه صبحانه و عصرانه
*به عنوان کرم بین دو بیسکوییت
*برای تزیین بستنی و کیک که موجب زیبایی و افزایش ارزش غذایی آن‌ ها می ‌شود.
منع مصرف خاصی ندارد مگر این که نسبت به آجیل ها و پسته حساسیت داشته باشید. البته آجیل ها کالری بالایی دارند و برای پیشگیری از اضافه وزن باید میزان متعادلی از آن را مصرف نمایید. تمام افراد بالای دو سال می توانند از آن استفاده نمایند.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
اسکرول به بالا