کارشناسان تغذیه می گویند یکی از فواید مهم پیاز ممانعت از لخته شدن خون انسان است.
شستشوی دهان با فشرده آب پیاز به مدت ۳ دقیقه باعث از بین رفتن بسیاری از میکروب های موجود در دهان می شود.همچنین استنشاق بوی پیاز و خوردن آن برای ازبین رفتن میکروب های بیماری زا توصیه می شود.
این سبزی معروف در معالجه بیماری های دستگاه تنفسی مثل التهاب بینی و حلق و مجاری تنفسی نقش زیادی دارد.
حکیمان در گذشته از پیاز برای پیشگیری از بیماری های قلب و ریه استفاده می کردند.
این سبزی در عین حال به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که شبیه هورمون انسولین است ، قند خون بیماران دیابتی ، قندی را کاهش می دهد.
خوردن آب پیاز برای معالجه زکام و آنفلوآنزا ، ریزش مو و زیبایی چهره نیز توصیه می شود.
خواص پیاز در درمان بیماریها

- اردیبهشت 17, 1392
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 247 نفر
- برچسب ها : بهداشت و سلامت, بیماری, بیماری قلب, پیاز, خون, ریزش مو, ریه, گیاهان, لخته شدن
اشتراک گذاری این صفحه در :

مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶