مواد لازم برای چهار تا پنج نفرسینه مرغ ( یا فیله مرغدو عدد بزرگ )قارچ ۲۵۰ گرمپیاز یک عددسیر ۷ حبهپودر کارییک قاشق مرباخوریآبلیمو چهار قاشق غذاخوریزعفران حل شده در آبیک لیواننمک به مقدار لازم
طرز تهیه:سینه مرغ یا فیله را به شکل قطعات کوچک، خرد میکنیم پیاز را خرد کرده و با کمی روغن سرخ میکنیم.وقتی پیاز طلایی شد، سیرها را خرد کرده و به آن اضافه کرده و کمی تفت میدهیم. سپس سینه مرغ را به پیازداغ وسیرداغ اضافه کرده و کمی تفت میدهیم، بهحدی که رنگ آن سفید شود، ولی خشک نشود. پودر کاری و آبلیمو و نمکرا به همراه یک لیوان آب زعفران به مرغ اضافه کرده و میگذاریم با حرارت ملایم بپزد. وقتی مرغ پخت، قارچها راخرد کرده و به آن اضافه میکنیم و میگذاریم کمی دیگر بپزد، بهحدی که آب آن خشک شود. مقدار قارچ آن بستگی بهخودتان دارد، میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.این خوراک خوشمزه، خیلی سریع آماده میشود و برای مهمانیها میتوانید به عنوان خورشت دوم از آن استفاده کنید.
خوراک فیله مرغ با قارچ

- آذر 16, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 162 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, فیله مرغ ، قارچ ، پودر کاری ، زعفران
اشتراک گذاری این صفحه در :

روان شناسي رابطه خانواده با نوجوان
۱۴۰۴/۰۱/۱۷
اذان و اقامه نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۶
ويژگيهاي دوران نوجواني
۱۴۰۴/۰۱/۱۵
آیا زدن کودکان کار درستیه ؟
۱۴۰۴/۰۱/۱۴
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶