مواد لازم:
خمیر نان= نیم کیلوگرمگوشت گوسفند چرخ شده= 300گرمپیاز خرد شده= 2عدد متوسطگوجه فرنگی- پوست کنده ریز خرد شده= 3عدد متوسطرب گوجه فرنگی =۲قاشق غذا خوریکدو -ریز خرد شده= 2عددگشنیز- ریز خرد شده =۱قاشق غذا خوریجعفری- ریز خرد شده =۱قاشق غذا خوریبادام زمینی بو داده= 4قاشق غذا خوریدارچین= 1قاشق چایخوریزیره= 2قاشق چایخوریفلفل سیاه =۲قاشق چایخوریآب =یک و نیم پیمانهروغن زیتون برای سرخ کردن= به میزان لازمطرزپخت:روغن را در ظرف گرم می کنیم پیاز را اضافه و سرخ می کنیم گوشت، نمک، زیره، فلفل و دارچین را اضافه و خوب مخلوط می کنیم تاپخته شود سپس کدو را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم تا نرم شود گوجه را اضافه می کنیم وقتی پخت رب گوجه و آب را مخلوط و با سبزی خرد شده به مایه گوشت اضافه می کنیم حرارت را کم می کنیم تا خوب پخته و آب آن تمام شود.مایه را ازروی حرارت بر می داریم می گذاریم تا سرد شود.فر را گرم می کنیم.ته سینی فر را چرب می کنیم.خمیر را قسمت می کنیم هر قسمت را به شکل دایره با وردنه پهن می کنیم مقداری از مایه گوشتی روی خمیر می ریزیم اما نباید از مایه زیاد روی خمیر ریخته شود چون بعد از پخت نانها نرم می شود. نانها را در سینی چرب شده می گذاریم و در فر قرار می دهیم تا برشته شود، بعد از اینکه از فر بیرون آوردیم برای تزیین چند دانه بادام زمینی بو داده روی خوراک قرار می دهیم.نکته: نان این خوراک باید کاملا ترد و برشته شود .
خوراک گوشت چرخ کرده با خمیر

- آذر 16, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 151 نفر
- برچسب ها : آشپزی, غذا, فوت کوزه گری, گوشت چرخ کرده ، کدو ، گوجه فرنگی ، خمیر نان
اشتراک گذاری این صفحه در :

عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
مدت زمان شیردهی نوزاد
۱۴۰۴/۰۱/۱۹
هم کفو بودن در ازدواج
۱۴۰۴/۰۱/۱۸
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶