مطالعات جدید دانشمندان نشان میدهد با مصرف مداوم خوراکیهای هر فصل میتوان تغییر زیادی در مدت زمانی کوتاه در وزن ایجاد کرد.
اگر می خواهید برنامه غذایی تان مورد تایید متخصصان تغذیه باشد باید حتما سالاد نیز در رژیم غذایی روزانه تان وجود داشته باشد.
چاقاله بادام و گوجه سبز از میوههای بهاری هستند که آنتیاکسیدانهای آن موجب دفع چربی و کاهش “کلسترول خون” می شود و شادابی و زیبایی پوست را به دنبال دارد.
گفتنی است میوه جات یکی از پر مصرف ترین مواد غذایی هستند که در طول روز آن ها را زیاد مصرف می کنیم اما اگر با نحوه صحیح مصرف آن ها آشنا شویم می توانیم تغییر و کنترل زیادی روی وزن خود داشته باشیم.
بررسیها نشان میدهند با مصرف سالاد هر فصل در وعده ناهار و شام علاوه بر افزایش سوخت و ساز و تامین پروتئین و فیبر بدن می توان اشتها را کنترل کرد و از زیاده روی در خوردن جلوگیری کرد.
خوردن سالادهای حجیم و کم کالری قبل از غذای اصلی راه خوبی برای کاهش کالری های مصرفی است، اما استفاده از مواد غذایی کم کالری در غذای اصلی نیز به این منظور کمک می کند. استفاده از سبزیجات که هم سالم هستند و هم کم کالری انتخاب خوبی به شمار می رود. اما دقت کنید که حتماً مقدار کافی پروتئین چه با مرغ، گوشت یا ماهی باشد نیز در برنامه ی غذاییتان بگنجانید، چون چند دقیقه ای بعد از صرف غذا باز گرسنه تان خواهد شد.
برای کاهش کالری مصرفیتان راه های زیادی جلو روی شماست. حال می بینید که لاغر شدن آنقدرها هم که تصور می کردید مشکل نیست. قبل از غذا مقدار زیادی سالاد کم کالری بخورید و برای درست کردن غذاهایتان نیز از مواد غذایی کم کالری مثل سبزیجات، میوه و حبوبات استفاده کنید. این سبک جدید غذا خوردن است که بسیار هم موثر نشان داده است.
دانشمندان با مطالعه روی مواد غذایی مصرفی توسط انسانها دریافتند افرادی که در بین غذاهای خود از سالاد و دسرهای میوه ای نیز استفاده میکنند از وزن متناسبتری برخوردارند و سلامتی آنها بیشتر است.
نتایج مطالعات نشان میدهند مصرف میوههای ترش مانند کیوی و گوجه سبز در وعده صبحانه موجب افزایش سروتونین در بدن میشود. از این رو متخصصان توصیه میکنند برای لاغری و کنترل وزن باید میوهها را جزو سبد غذایی قرار داد.