خورش به آلو

خورش به آلو

مواد مورد نیاز:
 گوشت ماهیچه یا مغز ران                ۱ کیلوگرم پیاز داغ (سرخ شده)                      ۴/۱ پیمانه (معادل ۴۰ گرم) آب                                              ۲ تا ۳ پیمانه(معادل ۳۲۰ الی ۴۸۰ میلی‌لیتر) به                                               ۳ عدد (معادل ۷۸۰ گرم) روغن مایع                                   ۳/۱ پیمانه (معادل ۵۰ گرم) آلو بخارا                                      ۲۵۰ گرم شکر                                           ۳ قاشق سوپخوری(معادل ۳۹ گرم( آب لیمو                                        ۲ قاشق سوپخوری(معادل ۲۸ میلی‌لیتر( نمک و فلفل                                 به مقدار لازم زعفران (حل شده در آب جوش)       ۱ قاشق سوپخوری(معادل ۱۴ میلی‌لیترکالری غذا: ۰۸/۵۹۶نحوه تهیه:  اگر از مغز ران استفاده می‌کنید آن را به قطعه‌های پنج سانتی‌متری خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. آب را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا گوشت تقریبا” پخته شود. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن را بگیرید ، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل به مدت یک ساعت در مقداری آب خیس کرده‌اید به خورش اضافه کنید. شکر ، آب لیمو ، نمک و فلفل را با زعفران آب شده اضافه کنید و بگذارید خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.
نکته :در خورش بهتر است از آب لیموی تازه استفاده شود. پیشنهاد در صورت تمایل ۳/۲ پیمانه لپه معادل ۱۰۰ گرم را با پیاز سرخ شده تفت دهید و به گوشت اضافه کنید تا بپزد. پیشنهاد علمی مصرف این غذا برای روزه‌داران بسیار مناسب است. زیرا برخی از روزه‌داران در این ایام به تنبلی روده و یبوست دچار می‌شوند و آلو برای جلوگیری از این عارضه بسیار مفید است.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

اشتراک گذاری این صفحه در :
ما را در رسانه های اجتماعی دنبال کنید
به بالا بروید