مواد مورد نیاز:
گوشت ماهیچه یا مغز ران ۱ کیلوگرم پیاز داغ (سرخ شده) ۴/۱ پیمانه (معادل ۴۰ گرم) آب ۲ تا ۳ پیمانه(معادل ۳۲۰ الی ۴۸۰ میلیلیتر) به ۳ عدد (معادل ۷۸۰ گرم) روغن مایع ۳/۱ پیمانه (معادل ۵۰ گرم) آلو بخارا ۲۵۰ گرم شکر ۳ قاشق سوپخوری(معادل ۳۹ گرم( آب لیمو ۲ قاشق سوپخوری(معادل ۲۸ میلیلیتر( نمک و فلفل به مقدار لازم زعفران (حل شده در آب جوش) ۱ قاشق سوپخوری(معادل ۱۴ میلیلیترکالری غذا: ۰۸/۵۹۶نحوه تهیه: اگر از مغز ران استفاده میکنید آن را به قطعههای پنج سانتیمتری خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید و پیاز سرخ شده را اضافه کنید و حدود یک دقیقه تفت دهید. آب را اضافه و حرارت را ملایم کنید تا گوشت تقریبا” پخته شود. پوست به را گرفته و چهار قاچ کنید و تخم آن را بگیرید ، سپس به صورت پره پره برش دهید و با مقداری روغن کمی سرخ کنید و با آلو که از قبل به مدت یک ساعت در مقداری آب خیس کردهاید به خورش اضافه کنید. شکر ، آب لیمو ، نمک و فلفل را با زعفران آب شده اضافه کنید و بگذارید خورش آهسته بجوشد و جا بیفتد.
نکته :در خورش بهتر است از آب لیموی تازه استفاده شود. پیشنهاد در صورت تمایل ۳/۲ پیمانه لپه معادل ۱۰۰ گرم را با پیاز سرخ شده تفت دهید و به گوشت اضافه کنید تا بپزد. پیشنهاد علمی مصرف این غذا برای روزهداران بسیار مناسب است. زیرا برخی از روزهداران در این ایام به تنبلی روده و یبوست دچار میشوند و آلو برای جلوگیری از این عارضه بسیار مفید است.
خورش به آلو

- آذر 21, 1391
- 00:00
- No Comments
- تعداد بازدید 161 نفر
- برچسب ها : آشپزی, آلو ، به ، روزه داران ، یبوست, غذا, فوت کوزه گری
اشتراک گذاری این صفحه در :

مشکلات طلاق
۱۴۰۴/۰۱/۲۳
بازتاب معنوی نامهای خوب
۱۴۰۴/۰۱/۲۲
عادت به مطالعه
۱۴۰۴/۰۱/۲۱
نکات ضروری در دوست داشتن همسر
۱۴۰۴/۰۱/۲۰
از زندگی تا شهادت سید حسن نصرالله
۱۴۰۳/۰۹/۱۲
مفهوم «کوثر» در قرآن و ارتباط آن با شخصیت حضرت زهرا (س) چیست؟
۱۴۰۳/۰۸/۳۰
رعایت حریم خصوصی دیگران در قرآن، احادیث و آثار امام
۱۴۰۳/۰۸/۱۶