یکی از لذیذ ترین غذا های ایرانی ها که بسیار نیز محبوب می باشد خورش قرمه سبزی می باشد که ما امروز آن را به طور کامل آموزش می دهیم و شما را دعوت به صرف آن می کنیم ، چرا که تمام مواد مورد استفاده در آن دارای خاصیت غذایی کامل و غنی می باشد.
مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر :تره،جعفری،کمی شنبلبلهیک کیلو
گوشت ماهیچه یا مغز ران بدون استخوان نیم کیلو
لوبیای قرمز۱/۲ پیمانه(۱۰۰گرم)
لیمو عمانی درسته۳ تا ۴ عدد گرد لیمو یک قاشق سوپخوری (در صورت تمایل )پیاز۲ عدد متوسطروغن۲۵۰گرم (یک پیمانه)
چگونگی پخت۱- لوبیا را از شب قبل شسته و خیس کنید .
2- سبزی را خوب شسته و پس از خشک کردن در سبد با سبزی خردکن خوب ریز نمایید ، ریز شدن سبزی باعث خوشمزه تر شدن آن می شود البته توجه نمایید شنبلیه زیاد باعث تلخی خورشت شما خواهد شد.۳- سبزی خرد شده را در روغن سرخ نمائید ، زیادی سرخ کردن باعث می شود که خورشت شما تیره تر شود وخواص و ویتامینهای موجود در سبزیجات کاهش یابد .۴- چند تا پیاز رو ریز کرده و یا رنده می کنیدو در روغن خوب تفتش میدهید. بعد به ان زردچوبه اضافه کرده تاحدی که رنگ آن نارنجی پررنگ شود . بعد کمی نمک زده و گوشتها را در آن خوب تفت می دهید واجازه می دهیدکه گوشت قشنگ آب بیاندازد. سپس سبزی قرمه رو اضافه می کنید و حتی اگر قبلا آنرا سرخ کرده و درفریز گذاشته اید باز با گوشت و پیاز کمی آنرا تفت دهید .۵- بعد لوبیا قرمز را که آب آن کاملا گرفته شده اضافه کنید تا خوب با سبزی مخلوط بشه و اندازش کم و زیاد نشهدر این مرحله باید روغن روی سبزی رو گرفته باشه . بعد آب داغ رو اضافه کرده و اونقدر آب اضافه می کنید کهتا پایان جا افتادن خورش نیازی به آب اضاف کردن نباشد. اول شعله گاز را زیاد کرده تا خورشت تقریبا بپزد و بعدکه آب کمتر شد شعله را کم کرده طوری که روغن خورش روی سطح خورشت جمع شود .۶- خورشت را چشیده نمک و فلفل آن را کنترل کرده و سپس لیموعمانی ها را سوراخ کرده وبه خورشت اضافهکنید در صورت تمایل دو تا سه قاشق سوپخوری هم گرد لیمو و یا یک قاشق غذاخوری آبلیمو هم به خورشت اضافهنمایید.
چند تا نکته باعث خوشمزه تر شدن خورشت قرمه سبزی شما میشه :۱- با تمام ضرری که روغن زیاد داره و غذای چرب اصلا خوب نیست اما قرمه سبزی چرب خیلی خوشمزه ترمیشه۲- زمان پخت طولانی باعث لذیذ تر شدن خورشت شما میشه ( البته اگر وقت کافی دارید ) خورشت باید در پایانپخت قشنگ روش روغن بندازه۳- بعضی ها هم معتقدند خورشت قرمه سبزی رو بعد از پخت قبل از آوردن سر سفره باید بگذاریم خوب سرد بشهو اونو دوباره گرم کنیم و سر سفره بیاریم و این عمل خورشت رو خوش طعم تر میکنهنوش جان